Relaxare de weekend

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.
Berbec

In acest sfarsit de saptamana vei simti lipsa banilor. E timpul sa faci o analiza serioasa a veniturilor si a cheltuielilor, intervenind acolo unde e cazul. Trateaza situatia cu responsabilitate si efectele se vor vedea curand.

Taur

In acest weekend nu vei fi implicata in activitati in aer liber sau alaturi de prieteni. Timpul petrecut de una singura iti va prinde bine si iti va oferi ocazia de a medita si a te relaxa.

Gemeni

Sambata vei fi implicata intr-un conflict generat de aciditatea remarcilor tale. Daca nu iti schimbi comportamentul, vor mai exista astfel de situatii si e posibil ca atunci lucrurile sa n-aiba acelasi final.

Rac

Cu cat esti mai calculata si pragmatica, cu atat iti permiti mai multe lucruri pentru tine.
Banii sunt aceiasi, diferenta e ca acum stii cum sa ii distribui! Arata-i si partenerului cate lucruri noi ti-ai luat si iti va urma exemplul.

Leu

Si in acest sfarsit de saptamana te vei bucura de compania celor dragi. Poate fi vorba de iesirea la un gratar in aer liber sau de organizarea unui eveniment sportiv. Daca te simti capabila, poti participa la ambele!

Fecioară

Ai grija de lucrurile tale! Esti foarte uituca in ultima perioada si risti sa ramai fara cele mai de pret bijuterii. Ca sa aduci o schimbare in viata ta, poti opta pentru o noua coafura sau un alt stil vestimentar.

Balanţă


A sosit data scadentei! Poate fi vorba de restituirea unui imprumut, dar si de sosirea acelei zilei in care trebuie sa dai socoteala cuiva.
Important e sa te pastrezi puternica si sa nu ai emotii!

Scorpion


In acest weekend vei simti ca nu ai niciun cuvant de spus in relatia in care esti implicata. Daca asa stau lucrurile intr-adevar, ar trebui sa te impui in fata iubitului si sa ii ceri sa faca lucrurile care iti produc placere doar tie!

Săgetător

Zilele libere de weekend se potrivesc perfect cu ideile tale recente. Casa va fi intoarsa cu fundul in sus si vei face curatenie in cel mai mic coltisor. Din fericire, toata familia va participa si veti face din asta un eveniment amuzant.

Capricorn

In sfarsit te poti relaxa! Dupa o saptamana extenuanta, te gandesti cum sa fugi mai repede in concediu.
Suna cativa prieteni, vezi ce planuri au acestia si alegeti impreuna destinatia perfecta! Din fericire banii nu sunt o problema.

Vărsător

In aceste doua zile poti sa te ocupi de propria persoana. Achizitioneaza-ti o haina noua sau investeste in latura ta artistica. Urmand un curs intens de dans sau de gatit vei realiza cat de necesar iti era.

Peşti

Nu vei dori sa pleci nicaieri in acest sfarsit de saptamana. Simti ca relatia cu ai tai s-a racit in ultima perioada si de aceea vei face tot ce tine de tine ca sa recuperezi. Cu siguranta va merita efortul depus!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod