Iată de ce te-ar putea înşela, în funcţie de zodia ta

Dacă nu vrei să ajungi în această situaţie, descoperă defectele zodiei tale şi încearcă să devii perechea potrivită pentru partenerul tău!

Leu(22 iulie - 22 august)

Firea ta este destul de agresivă şi exagerezi cu dorinţa de a-ţi controla partenerul de viaţă.

Cu această atitudine îl poţi împinge să te părăsească sau chiar să te înşele. Cu cât va vedea că situaţia se înrăutăţeşte, cu atât nu va avea nicio urmă de remuşcare pentru faptele comise.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Îţi place să îţi scoţi partenerul din minţi şi ai mereu ceva de corectat la el.

O astfel de atitudine poate să îl pună pe fugă, pentru că orice om are limitele lui, iar tu nu ştii când trebuie să te opreşti. Perechea ta poate căuta o persoana care nu face din ţânţar armăsar ca tine, aşa că trădarea nu e departe!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti genul de persoană naivă care lasă impresia că poate trece peste orice şi că nu este prea interesată de ce ar putea să se întâmple.

E posibil să îi dai partenerul de înţeles că indiferent dacă e infidel sau nu, tu vei accepta. Ia în considerare şi faptul că l-ai putea face să creadă că nu îţi pasă de el şi că sentimentele tale nu sunt reale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Gelozia poate fi o mare problemă în relaţia ta amoroasă şi cu cât îţi vei acuza mai mult partenerul de trădare, cu atât îl vei împinge chiar să o facă.

Dacă nu înveţi să îţi ţii gura, cel mai probabil va găsi refugiul în braţele unei persoane mai puţin paranoice ca tine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti o persoană superficială şi ţii mai mult la imaginea relaţiei, decât la ea în sine.

Partenerul tău ar putea să se simtă folosit şi deloc important, aşa că va fi tentat să caute pe cineva care îl apreciază cu adevărat. Lasă aparenţele deoparte dacă nu vrei să ai parte de trădări şi dezamăgiri. Trăieşte-ţi viaţa!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu eşti o persoană amuzantă, ci mai degrabă ai putea fi catalogată drept plictisitoare.

Partenerul tău are nevoie de distracţie, nu de monotonie în cuplu, căci altfel va căuta toate aceste lucruri în altă parte. Nu eşti o companie plăcută şi dacă nu vrei să treci printr-o dezamăgire amoroasă, trebuie să te schimbi şi să mai animezi atmosfera.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu îi acorzi deloc atenţie partenerului de viaţă şi asta l-ar putea determina să caute afecţiune în altă parte.

Dacă unii oameni sunt excesiv de grijulii, tu eşti complet indiferentă la nevoile celui de lângă tine. Probabil nu te vei trezi din asta decât dacă vei avea parte de infidelitate.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti prea cu capul în nori şi partenerul tău de viaţă ar putea să te înşela chiar sub nasul tău.

De ce să nu o facă dacă are o permisiune tacită din partea ta, oricine e curios să încerce o astfel de experienţă. Chiar dacă nu e moral, atitudinea ta e un motiv în plus să o facă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Una dintre trăsăturile tale rele ar fi furia pe care nu ţi-o poţi ţine sub control.

Trebuie să lucrezi mai mult la acest aspect dacă nu vrei ca partenerul de viaţă să fugă în braţele altcuiva. Ai tendinţa de a speria persoana de lângă tine, chiar dacă sufletul tău este de faptul unul bun!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Poţi trece printr-o trădare amoroasă din partea partenerului doar dacă o faci tu întâi acest pas.

Dacă eşti o persoană corectă, nimeni nu va îndrăzni să îţi facă vreun rău. Roata se întoarce şi nu cred că ai dreptul să ripostezi în aceste condinţii. Îţi accepţi soarta sau ieşi din relaţie, însă lasă ipocrizia deoparte!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti o persoană extrem de sufocantă şi nu îi oferi spaţiu intim partenerul de viaţă.

Din această cauză ar putea să îşi dorească să fugă unde vede cu ochii numai să scape de tine şi să se simtă liber. Scoate-l din lanţ şi va lua deciziile corecte, altfel ar putea călca strâmb!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Tendinţa ta către flirt şi distracţie îi poate cauza neplăceri partenerului de viaţă.

Sigur nu îi convine dacă eşti genul de om care pleacă seara şi se mai întoarce dimineaţa fără să dea nicio explicaţie. E posibil să treci printr-o trădare amoroasă tocmai pentru că o faci tu înainte!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod