Horoscopul lunii august. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această lună!

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei avea parte de o lună amăgitoare, când îţi va fi extrem de bine, când te vei simţi complet nefericită. Concluzia pe care o vei trage la finalul acestei perioade va fi că trebuie să te laşi mai mult purtată de vânt, însă fără să îţi pierzi convingerile sau demnitatea. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, vei avea parte de momente romantice şi senzuale, dar şi de tensiuni din cauza banilor.

Este o lună hotărătoare pentru situaţia ta financiară, de aceea se recomandă prudenţă sporită. Dacă e nevoie să semnezi documente importante sau să iei decizii serioase cu privire la afaceri, nu ezita să ceri sfatul unei persoane în care ai încredere. Este de preferat să amâni orice tranzacţie pentru perioada imediat următoare!

Riscul de accidentări va fi mare în această lună, aşa că ai face bine să te fereşti de toate activităţile periculoase! Dacă ai o familie şi copii, ar trebui să îţi iasă din cap distracţiile impulsive. Fii responsabilă şi gândeşte-te la cei din jur, dacă nu o faci pentru tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna august va fi una liniştită pe plan sentimental, cu unele mici excepţii de natură exterioară. E posibil ca între tine şi iubit să existe tensiuni din cauza unor persoane care se implică în treburile voastre personale. Nu este deloc important, însă doar atunci când vă veţi da seama de asta veţi fi capabili de o explozie de sentimente unice.

Există şansa ca în această lună să apară oportunităţi grozave de a-ţi îmbunătăţi situaţia materială. Poate fi vorba despre cadouri sau măriri de salariu, însă oricare dintre aceste situaţii îţi vor schimba viaţa în mai bine. Nimic nu stă în calea ta atât timp cât ştii ce vrei şi nu te abaţi de la planul pe care ţi l-ai făcut!

Te laşi purtată de val în această lună şi nu eşti deloc preocupată de alimentaţie sau de sport. Chiar dacă efectele acestor excese nu se vor vedea acum, cu siguranţă că ele există. Îmbină utilul cu plăcutul şi optează pentru activităţi fizice mai dese.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna august nu va fi prea liniştită pentru tine pe plan sentimental. Vei fi nevoită să faci sacrificii şi compromisuri pentru ca lucrurile să meargă cât de cât bine între tine şi iubitul tău. Încearcă să comunici mai mult şi fără nervi cu acesta pentru a putea ajunge la un numitor comun. Cu cât petreceţi mai mult timp împreună, cu atât relaţia voastră se va îmbunătăţi.

Nu se anunţă vreo creştere a bugetului tău, aşa că tot ce trebuie să faci tu în această lună este să te pui pe economii. Chiar dacă eşti tentată să pui plăcerea pe primul plan, un eveniment imprevizibil îţi va deschide ochii şi te va maturiza forţat. Fă-ţi o rezervă pentru zile negre, pentru că distracţia ta s-a încheiat!

Deşi nu munceşti mult şi nici nu ai alte activităţi solicitante, organismul tău este din ce în ce mai obosit. Încearcă să-ţi faci unele investigaţii de rutină şi vezi dacă este ceva în neregulă cu sănătatea ta! Nici cu psihicul nu stai foarte bine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu se poate o lună mai bună decât aceasta pe plan amoros. O vacanţă planificată din timp te poate apropia de partener şi poţi primi chiar o cerere în căsătorie. Dacă eşti singură, ai toate şansele să întâlneşti pe cineva prin intermediul unor persoane de încredere. Voia bună va fi cuvântul cheie al acestei perioade.

Nu se anunţă veşti deloc bune pentru tine în această perioadă, neplăcerile legate de bani se înmulţesc pe zi ce trece. E posibil să nu îţi poţi plăti o rată importantă, lucru care va aduce după sine mai multe probleme decât ţi-ai fi imaginat. Încearcă să faci un împrumut urgent pentru a-ţi achita datoriile la stat!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate decât dacă ştii că suferi deja de unele afecţiuni. Există riscul ca ele să se înrăutăţească şi asta îţi va pune moralul la pământ. Ascultă de sfatul unei persoane dragi şi fă tot ce îţi stă în puteri pentru a te vindeca!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viaţa ta sentimentală va fi în centrul atenţiei în această lună şi eşti tot mai preocupată de evoluţia relaţiei tale. Ai şansa să îţi găseşti marea dragoste acolo unde te aştepţi mai puţin, însă nu trebuie să îţi faci speranţe deşarte dacă te afli în stadiu incipient. Naivitatea îţi poate fi taxată!

Luna august va fi înfloritoare pentru tine. Ce-i drept, va fi mai multă popularitate decât fapte concrete, însă nici banii nu vor întârzia să apară. Te bucuri de un statut special în mediul profesional şi nu va mai dura mult până ce vei fi avansată şi implicit îţi va fi mărit salariul. E rost de petrecere!

E posibil ca din cauza stresului şi oboselii acumulate, organismul tău să se resimtă la finalul acestei luni. Meriţi o pauză, aşa că pleacă într-o vacanţă cât de scurtă ar fi ea! Nu trage de tine inutil, pentru că doar dacă îţi reîncarci bateriile vei reuşi să continui pe aceeaşi linie.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E nevoie de multe sacrificii pentru a putea să duci o viaţă liniştită alături de iubitul tău. Deşi eşti adepta plăcerilor de moment, acum trebuie să devii mai responsabilă şi să iei şi dorinţele iubitului. Viaţa te supune unui test care te va slei de puteri, însă vei reuşi să îl promovezi cu mine.

Nu se vor produce mari schimbări financiare în această lună, de aceea nu ar strica să faci câteva economii. Sunt favorizate cursuri sau experienţe de aprofundare a cunoştinţelor, pentru că îţi vor fi de mare folos în viitorul apropiat. Nu oferi bani cu împrumut, există riscul să nu îi mai recuperezi!

Se anunţă o lună destul de încordată pentru tine. Problemele de sănătate cu care te vei confrunta nu vor fi deloc simple, de aceea vei fi nevoită să renunţi la multe dintre planurile pe care ţi le-ai făcut. Fie că ştii că suferi de anumite afecţiuni sau că e vorba de unele care apar acum, trebuie să le acorzi o atenţie deosebită.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Persoana iubită va fi în centrul atenţiei în această perioadă şi vei reuşi să îi oferi ceea ce îţi cere de mult timp. Este important să petreceţi cât mai mult timp împreună, însă având grijă să nu vă plictisiţi unul cu celălalt. Dacă eşti singură, şarmul tău personal poate atrage bărbaţii din jur ca un magnet.

Încearcă să nu te joci cu banii pe care îi ai pentru că poţi rămâne fără ei cât ai zice peşte. Este o lună în care prudenţa ar trebui să fie cuvântul cheie, dar şi perioada în care să îţi dai seama când să te opreşti. Atât timp cât ai ajuns unde ţi-ai propus, e cazul să iei o pauză şi să te bucuri de ce ai agonisit!

Eşti plină de optimism în această perioadă însă elanul de a face cât mai multe lucruri te va extenua la un moment dat. Încearcă să îţi păstrezi energie şi pentru familie sau prieteni pentru că nu doar succesul profesional îţi poate aduce fericirea supremă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ai nevoie de afecţiune mai mult decât oricând luna aceasta şi vei face tot posibilul să stai lângă o persoană care îţi poate oferi acest lucru. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, nu vor fi excluse mici tensiuni între tine şi partenerul tău, însă personalităţile voastre se vor completa perfect într-un final.

Luna august este riscantă pentru tine din punct de vedere financiar şi tot ce se va întâmpla este pe deplin provocat de tine. Schimbă-ţi locul de muncă doar dacă eşti convinsă că vrei acest lucru şi doar dacă te-ai informat că vei pleca la mai bine, nu la mai rău. Orice mică greşeală pe care o vei face se va simţi la buzunar!

Luna aceasta trebuie să eviţi excesele de orice fel şi dacă ai timpul necesar, să mergi la medic pentru un control de rutină. Nu este nevoie să întâmpini probleme serioase ca să ajungi la spital, ci să acorzi atenţie acestui sector al vieţii tale şi să te axezi pe prevenţie.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna august nu vine cu evenimente speciale pentru tine pe plan sentimenatal. Te bucuri de stabilitate şi nu ai vrea să părăseşti zona de confort chiar dacă uneori devine plictisitor. Atât tu, cât şi partenerul tău de viaţă lucraţi la capitolul siguranţă, amândoi asumându-vă resposabilităţi preventiv. Dacă vă gândiţi la un copil, e bine înainte să testezi cum e să te afli în această postură!

Se anunţă o lună bună pentru tine pe plan financiar, mai bună chiar decât ai fi sperat. E rost de afaceri importante şi contracte sau investiţii cu mari şanse de succes. Dacă ai grijă să te înconjori de persoane de la care ai ce învăţa, cel mai probabil ţi se va oferi o oportunitate de nerefuzat în viitorul apropiat.

Vei acorda mai multă atenţie acestui sector în luna august pentru că vei întâmpina probleme de neignorat. E posibil ca o afecţiune mai veche să reapară şi să îţi dea mari bătai de cap. Nu ezita să mergi la doctor de la primele semnale de alarmă pe care ţi le transmite organismul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna august te găseşte mult mai îndrăzneaţă decât de obicei, mai ales din punct de vedere amoros. Laşi romantismul deoparte şi te pregăteşti să faci ravagii în jurul tău, fie că eşti singură sau ai un iubit stabil. Îţi place să flirtezi şi să trăieşti clipa, însă această schimbare este tocmai bună pentru situaţia în care te afli!

Latura financiară este destul de sensibilă în această lună, aşa că doar cu puţin noroc poţi câştiga mai mult. Nu este o situaţie dramatică şi nu e cazul să te plângi în cazul în care nu îţi ies planurile aşa cum ţi-ai dori. Din nefericire, nimic nu depinde de tine, aşa că trebuie să aştepţi la mila altora!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă însă ai grijă să te fereşti de razele puternice ale soarelui cât poţi de mult. Îţi cunoşti sensibilităţile şi ai face bine să fii precaută!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei avea parte de o perioadă prea liniştită pe plan sentimental, însă nici nu se poate spune că vei întâmpina probleme grave. Unele piedici vor apărea fără să depindă nimic de tine, de aceea trebuie să înveţi să te adaptezi şi să rezolvi cum poţi situaţia. Eşti ataşată de partenerul tău, însă nu trebuie să rămâi legată de el doar din obişnuinţă!

Chiar dacă situaţia financiară nu va suferi modificări în această lună, se anunţă veşti bune în viitorul apropiat. Dacă eşti implicată în afaceri şi proiecte în care crezi, mai devreme sau mai târziu vei scoate ceva bun din asta. Sunt favorizate investiţiile de orice fel atât timp cât te laşi ghidată de o persoană cu multă experienţă în domeniu.

Vei avea parte de o lună liniştită din acest punct de vedere însă doar dacă ai grijă de tine. Unele probleme mai vechi ar putea să reapară dacă renunţi la tratament sau la rutina pe care ţi-a impus-o medicul. Încearcă să acţionezi de fiecare dată cu calm pentru că panica îţi va crea mai multe greutăţi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu eşti deloc mulţumită de viaţa ta amoroasă şi luna aceasta e perfectă pentru o confruntare între tine şi partener. Există multe probleme serioase care nu au dispărut deşi aţi încercat de numeroase ori, de aceea trebuie să luaţi o decizie. Spune-i iubitului tot ce ai pe suflet şi dacă nu este dispus să facă compromisuri, atunci fugi cât te ţin picioarele!

Se vor produce schimbări neaşteptate pentru tine pe plan financiar, însă acestea pot fi şi bune, dar şi rele în egală măsură. Totul depinde doar de tine, mai ales dacă pui suflet în ceea ce faci şi îmbini ultilul cu plăcutul. Dacă nu crezi în proiectele în care eşti implicată, nu ai nicio şansă de succes!

Dacă ai probleme cu greutatea şi ai decis să ţii o cură de slăbire strictă, luna aceasta vei simţi primele efecte adverse. Înfometarea nu este o soluţie şi vei vedea pe propria piele acest lucru. Nu este de joacă, aşa că optează mai bine pentru sport şi o dietă echilibrată!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod