Femeie irezistibila

Horoscop. Topul celor mai râvnite femei ale zodiacului. Tu te numeri printre ele?

Eşti conştientă de calităţile tale? Dacă nu, descoperă aici ce caută bărbaţii la o femeie şi cât de râvnită eşti fără să îţi dai seama!

1. Rac


Eşti o persoană extrem de dorită de bărbaţii din jurul tău şi nu eşti conştientă de asta. Ştii să le împaci pe toate, să fii responsabilă, dar să te şi distrezi. Eşti acel gen de super femeie, apreciată şi invidiată de toată lumea. Ieşi în evidenţă prin dorinţa ta de a ajuta oamenii, de a sări imediat pentru a le oferi sprijin, însă bineînţeles celor care se vor dovedi că merită. Pe tine nimeni nu te păcăleşte!

2. Gemeni


Firea ta prietenoasă îi face pe cei din jurul tău să îşi dorească să stea cât mai mult în preajma ta. Bărbaţii sunt atraşi de tine pentru că ştii să comunici cu ei, să pui punctul pe i şi nu îi pui în situaţia de a ghici ce ai vrut să spui. Fermitatea ta este un atuu, mai ales în cazul posibilelor certuri de cuplu.

3. Berbec


Eşti dorită de bărbaţi pentru că eşti o persoană fără pretenţii absurde de la partenerul ei. Mai mult decât atât, eşti mereu cu zâmbetul pe buze şi emani energie pozitivă indiferent de starea în care te afli. Eşti acea persoană lângă care ar vrea să stea oricine, pentru că ştii să îţi apreciezi aproapele şi să îl faci să se simtă important.

4. Vărsător


Eşti o femeie extrem de matură şi responsabilă, iar hotărârea ta îi atrage ca un magnet pe cei din jurul tău. Emani sexualitate prin toţi porii, pari puternică chiar şi atunci când eşti vulnerabilă şi te joci cu sentimnetele bărbaţilor fără să îţi propui acest lucru. Ai un sex-appeal de care nu eşti conştientă şi faci victime!

5. Săgetător


Energia de care dai dovadă te face foarte atractivă în ochii bărbaţilor din jurul tău. Eşti înclinată către distracţie şi pui propria plăcere pe primul loc. Eşti o fată de gaşcă, aşa te-ar descrie admiratorii dacă ar fi întrebaţi. Libertatea la care ţii atât de mult este o calitate pentru cei care vor să te cucerească, însă poate deveni un defect pentru cel care va reuşi.

6. Balanţă


Eşti o persoană râvnită de bărbaţii din jurul tău pentru că emani o bunătate ieşită din comun. Ceea ce văd cei din jurul tău nu este naivitate, aşa cum ai crede, ci dorinţa de a vedea pe toată lumea fericită. Eşti înclinată spre sacrificiu şi de multe ori acumulezi frustrări din această cauză.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod