Zodii obsedate sexual

Horoscop. Topul bărbaţilor obsedaţi sexual. Află de cine să te fereşti!

Caracteristicile zodiei lui îi vor scoate la iveală defectele, aşa că descoperă topul bărbaţilor obsedaţi sexual şi vezi de cine trebuie să fugi!

1. Scorpion


Acest bărbat născut în zodia Scorpionului are cea mai mare energie sexuală dintre toate semnele. Pentru el, sexul este cel mai important şi nu concepe să aibă o viaţă intimă plictisitoare. Dacă îi eşti parteneră, va trebui să fii o persoană destul de îndrăzneaţă şi deschisă în faţa propunerilor lui indecente. Nu te gândi că acest nativ are limite, pentru că odată ce nu îi oferi ce îşi doreşte, va căuta altundeva să experimenteze ce îi trece prin cap.

2. Taur


Nativul din Taur îşi merită din plin locul secund al acestui top, pentru că nu ratează nicio ocazie de a ajunge în dormitor cu vreo domnişoară. Indiferent dacă este angajat într-o relaţie sau nu, acesta profită de orice oportunitate i se oferă şi cedează ispitei de fiecare dată. Dacă eşti partenera unui astfel de bărbat, atunci aşteaptă-te la telefoane, planuri şi propuneri indecente în fiecare zi!

3. Balanţă


Nativul din această zodie poate fi considerat un obsedat sexual, pentru că gândul îi zboară la sex extrem de des. Chiar dacă nu trece la acţiune pentru a-şi îndeplini fanteziile, acesta îşi stresează partenera destul de frecvent şi îşi încearcă norocul. Nu fuge după alte femei pentru a experimenta ce nu îi oferi tu, însă te sperie gândurile cu tentă sexuală, care de multe ori sunt anormale.

4. Berbec


Nativul din Berbec poate fi considerat obsedat de sex pentru că încearcă în permanenţă să îşi îmbunătăţească competenţele din dormitor. Îl preocupă acest aspect al vieţii sale mai mult decât cariera sau banii şi se axează pe cât mai multe cuceriri. Devine stresant de cele mai multe ori atunci când este angajat într-o relaţie, pentru că cere prea mult de la partenera lui.

5. Săgetător


Dacă ai o relaţie cu un nativ din Săgetător, trebuie cu siguranţă să fii la fel ca el. Îşi doreşte cu ardoare să experimenteze cât mai multe lucruri noi în dormitor şi uneori poate să devină sufocant dacă nu rezonezi cu el. Poate fi considerat obsedat sexual pentru că nu ratează niciun moment de singuratate cu tine fără să îţi facă o propunere indecentă!

6. Leu


Leul îşi va dori mereu să fie pe primul loc, iar viaţa sa sexuală nu va fi o excepţie de la regulă. Vrea să fie cel mai bun la pat şi asta presupune multe relaţii şi multe experimente îndrăzneţe. Dacă a apucat să citească vreo noutate în materie de sex sau s-a uitat la vreun film deocheat, aşteaptă-te la ce e mai rău din partea lui şi fii sigură că ai nervii tari!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod