Anora

Şi-a fotografiat propria naştere: 13 imagini incredibile

Lisa Robinson-Ward, fotograf de profesie, a ales să îşi fotografieze chiar şi propria naştere, imaginile obţinute devenind virale pe internet.

Lisa Robinson-Ward este un fotograf din California specializat pe nunţi şi portrete, însă atunci când a aflat că este însărcinată a ştiut că trebuie să îşi fotografieze propria naştere şi a luat-o ca pe o provocare.

Lisa şi soţul său au un băieţel de 9 ani, însă şi-au dorit în tot acest timp un al doilea copil. După două avorturi spontane, aceasta a reuşit să rămână însărcinată cu fiica lor, Anora, care acum are 6 luni.

Pasionată de fotografie, femeia şi-a setat un nou obiectiv şi a decis să imortalizeze momentul în care o va aduce pe lume pe fetiţă.

Nu ştia dacă va fi în stare să o facă sau nu, însă a plecat de la ideea că acest lucru o va calma şi o va face să uite de durerile naşterii.

Planul ei a fost dus la bun sfârşit, iar imaginile spectaculoase au reuşit să sensibilizeze, dar şi să descrie cea mai frumoasă experienţă prin care poate trece o mamă. Conform Huffingtonpost.com, fiecare poză vine cu o descriere emoţionantă despre fiecare moment prin care a trecut viitoarea mămică.

La spital


Am avut contracţii în continuu timp de o săptămână, iar apa mi s-a rupt pe la ora 15.

Am strâns lucrurile, şi camera, şi m-am urcat în maşină pentru a merge la spital, din fericire nu a fost un drum prea lung. Când am ajuns acolo, tremuram la fiecare contracţie pe care o aveam şi mă gândeam că nu voi fi în stare să ţin camera în mână.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Taraxacus pe 2 Aug 2016, 00:04
    Propria nastere?

    A ales sa fotografieze nasterea propriului copil nu propria nastere... Si stiti ceva? chiar nu ma intereseaza cate contractii si cat de dese si cand i s-a rupt apa, cand s-a scremut pana i-a iesit plodul etc. Sunt milioane de femei care nasc si nu este niciun eveniment deosebit chiar mi-a facut scarba articolul.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod