fată sufletistă

Horoscop. Top 6 cele mai sufletiste zodii. Află care sunt!

Descoperă care sunt cele mai sufletiste zodii şi află pe cine te poţi baza atât la bine, cât şi la greu!

1. Taur


Nativii din zodia Taur sunt persoane extrem de sufletiste, şi-ar da şi haina de pe ei pentru persoanele dragi. De cele mai multe ori, amână ce au de făcut pentru a fi alături de oameni care au nevoie de ei. Taurul poate renunţa foarte uşor la nevoile lui în favoarea altora! Îţi va fi alături atât la bine, cât şi la rău.

2. Berbec


Nativii din Berbec îşi găsesc un loc de onoare în acest top, pentru că oricând ar sări în ajutorul cuiva aflat în nevoie. De cele mai multe ori apare în calea ta fără ca tu să îi ceri ajutorul, lucru care spune multe despre el.
Este o persoană sufletistă şi chiar dacă uneori dă greş, intenţiile lui sunt întotdeauna bune!

3. Vărsător


Vărsătorul este o persoană foarte miloasă şi se va dovedi a fi cel mai bun prieten al tău. Chiar dacă nu ştie întotdeauna ce să facă în momentele delicate, el va fi mereu lângă tine orice ai decide. Este foarte util şi liniştitor să ai pe cineva de partea ta tot timpul, pe cineva pe care te poţi baza că te susţine indiferent de situaţie.

4. Fecioară


Nativii din Fecioară au un suflet extrem de bun, însă cel mai bine se pricep la sfaturi, nu să intre ei în horă. Poate fi acea persoană pe umărul căreia să plângi, dar care e capabilă să îţi ofere soluţii de rezolvare a situaţiilor în care ai intrat.
Chiar dacă nu e adepta lucrurilor asumate pentru alţii, bazează-te pe cuvântul ei!

5. Capricorn


Nativii din Capricorn sunt persoane pe care te poţi baza oricând şi care îşi doresc să fie eroi. Capricornul este un bun sfătuitor, soluţiile sale dovedindu-se a fi de cele mai multe ori foarte practice. Mereu este atent la cei din jurul lui şi ştie când să acţioneze şi să întindă o mână. Este de apreciat faptul că nu aşteaptă niciodată nimic în schimb!

6. Balanţă


Balanţa este o persoană care nu rămâne insensibilă la ce se întâmplă în jurul ei şi de multe ori de lasă pe ultimul loc pentru a-i ajuta pe alţii. Ce-i drept, are această atitudine cu persoanele cu care nu are o relaţie foarte apropiată.
Faţă de persoanele dragi, cum ar fi cele din familie, el îşi ascunde sentimentele şi face de multe ori pe durul. Este alături de tine doar dacă îi ceri ajutorul, uneori aşteptând să fie rugat excesiv.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • silvia pe 23 Iun 2016, 11:42
    leul

    sigur.daca are vreun interes!

    0
    0

  • mirela pe 21 Iun 2016, 17:42
    si eu la fel

    leu e cel mai generos corect si milos,ma asteptam ca leul sa fie chiar primul,in special barbatul leu e ideal

    0
    1

  • silvia pe 21 Iun 2016, 07:49
    leul

    mda .nu vad leul in acest top.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod