Horoscop. Ce să îi oferi ca să nu te înşele niciodată, în funcţie de zodia lui

Descoperă ce să îi oferi iubitului tău dacă vrei să nu te înşele niciodată cu altă femeie. Alege să acţionezi inteligent!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu fi o prezenţă plictisitoare pentru acest nativ! Încearcă să găseşti mereu activităţi noi pe care să le faci împreună cu el şi distraţi-vă împreună cu fiecare ocazie.

Este foarte important să te axezi pe pasiunile voastre comune şi să încercaţi să le dezvoltaţi, astfel iubitul tău nu-şi va dori niciodată pe altcineva.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă vrei ca iubitul tău să nu te înşele niciodată, trebuie să te concentrezi mereu asupra aspectului tău fizic şi să arăţi mereu bine pentru el.

Fă-l să se simtă mereu bine în preajma ta şi să fie mândru de tine. Oferă-i libertatea de care are nevoie şi fii mai des cu zâmbetul pe buze.

Leu(22 iulie - 22 august)

Fă-ţi iubitul din zodia Leu să se simtă bine în preajma ta, şi laudă-l din când în când atunci când e cu prietenii sau familia lui.

Trebuie să-i acorzi şansa de a se purta natural atunci când îi eşti alături, altfel va fugi de tine mai devreme sau mai târziu.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă vrei ca bărbatul din Fecioară să nu te înşele niciodată, dă mereu dovadă de încredere în propriile forţe şi conştientizează-ţi calităţile!

Fii stăpână pe tine, respectă-ţi cuvântul şi fă-l să îşi dorească să ţină pasul cu tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă vrei ca iubitul tău din Balanţă să nu fie tentat să te înşele, trebuie să petreci cât mai mult timp alături de el.

Acordă-i toată atenţia care i se cuvine, sau poate chiar mai mult, şi iniţiază în permanenţă activităţi noi. Cu cât se va simţi mai mult în centrul atenţiei, cu atât îşi va da seama că doar tu eşti ceea ce îşi doreşte.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ca să nu îl determini pe acest nativ să fugă în braţele altei femei, trebuie să o laşi mai moale cu reproşurile.

Cicăleala exagerată şi certurile din orice nimic îl vor pune cu siguranţă pe fugă. Încearcă să emani energie pozitivă şi să priveşti mai des partea plină a paharului, însă cu menţiunea de a nu cădea în naivitate.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru nativul din Săgetător este foarte importantă latura sexuală, de aceea fă-i mofturile din când în când.

Încearcă să fii mai curajoasă din acest punct de vedere şi să experimentaţi mai multe lucruri în dormitor!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ca să nu îl împingi spre infidelitate, implică-te tot mai mult în viaţa iubitului tău din Capricorn.

Nu trata cu indiferenţă activităţile lui din afara relaţiei, pentru că acolo se pot întâmpla multe nereguli. Nu îi acorda prea multă libertate pentru că nu va şti ce să facă cu ea!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nativul din Vărsător are nevoie de spaţiu intim pentru că va scoate întotdeauna ceva bun din el.

Acordă-i încredere totală sau cel puţin asta să fie impresia pe care i-o laşi! Dacă iese la bere cu băieţii, nu trebuie să-l urmezi mereu sau să-i stabileşti ore de întoarcere şi va fi doar al tău!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti este foarte uşor de manipulat şi sedus, de aceea trebuie să îl ţii cât mai mult timp ocupat.

Chiar dacă nu-i va plăcea acest lucru, este foarte important să te implici in toate planurile lui. Acordă o mai mare atenţie şi vieţii voastre sexuale!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Trebuie să îi păstrezi viu interesul şi să încerci să te reinventezi în permanenţă.

Este destul de dificil, însă din cauza faptului că acest nativ se plictiseşte foarte repede rişti să fii părăsită pentru altă femeie. Şi arată-i că poţi şi fără el, dependenţa vizibilă îl va pune pe fugă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nativului din această zodie trebuie să îi oferi mult sex, flirt şi dialoguri excitante.

Taurul nu va pleca la altă femeie decât dacă îi ignori dorinţele sexuale atât de accentuatre în cazul lui. Pentru a-l păstra doar pentru tine, trebuie să fii îndrăzneaţă şi să încerci lucruri noi în dormitor!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod