Horoscop. Cum să afli dacă te iubeşte cu adevărat, în funcţie de zodia lui

Dacă iubitul tău nu e genul care să îşi pună sentimentele pe tavă, cu siguranţă ai nevoie de aceste indicii ca să afli dacă te iubeşte cu adevărat!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din zodia Gemeni îţi va arăta că te iubeşte cu adevărat în momentul în care îl pui în faţa unor schimbări pe care nu şi le doreşte.

Dacă e fericit cu tine aşa cum sunteţi acum, nu va vrea să se modifice nimic în relaţia voastră, ba chiar va fi speriat că te va pierde în alte condiţii. Nu vei scăpa de el dacă ai planuri în care nu l-ai inclus şi îţi va demonstra că te va urma oriunde.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă nu îi e ruşine cu tine oriunde ar merge şi vrea să îl urmezi peste tot, atunci aceasta ar putea fi dovada cea mai clară că sentimentele lui pentru tine sunt reale.

Cu cât te ţine mai ascunsă şi te păstrează doar pentru el, cu atât ai toate motivele să îţi pui semne de întrebare cu privire la viitorul vostru împreună.

Leu(22 iulie - 22 august)

O atitudine relaxată din partea lui nu îţi arată neapărat că are încredere în tine, ci din contră poate semnala faptul că îi eşti indiferentă.

Fă mutări importante în viaţa voastră de cuplu şi vezi dacă bagă de seamă şi dacă ia atitudine. Dacă e preocupat de asta şi caută răspunsuri pentru ce se petrece, atunci cu siguranţă i-ai atras atenţia şi l-ai făcut să îşi expună sentimentele!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară este o persoană care nu poate sta indiferent atunci când vede că se petrece ceva cu tine.

Nu contează cât de ocupat ar fi, îşi va face mereu timp pentru tine şi pentru nevoile tale. Va sesiza imediat dacă te-ai răcit de el şi dacă te iubeşte cu adevărat nu va lăsa situaţia aşa. Abordează o atitudine distantă faţă de el şi vezi cum reacţionează. Dacă se consumă şi încearcă să te împace, atunci el e alesul!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanţă este foarte orgolios şi îţi vei da seama că te iubeşte cu adevărat doar dacă îl pui în situaţii stânjenitoare.

Mărturiseşte-i că ţi-ai dat seama că nu este bun pentru tine şi dacă îţi va răspunde cu aceeaşi monedă cu siguranţă l-ai rănit şi încearcă să se apere, el simţind exact pe dos de fapt. O atitudine defensivă din partea lui arată exact opusul sentimentelor sale!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul din Scorpion îşi va arăta adevăratele sentimente pentru tine doar atunci când se simte în pericol.

Este destul de gelos, aşa că dacă vede că alt bărbat te place, va lua foc, cu siguranţă. E posibil ca această atitudine să devină o obsesie uneori, de aceea trebuie să fii foarte atentă la ce îi permiţi sau nu şi să îl înveţi unde trebuie să se oprească.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă nativul din Săgetător este dependent de tine, cu siguranţă te iubeşte cu adevărat.

Atunci când sentimentele lui sunt reale şi pure, va simţi că viaţa lui nu are sens decât dacă faci şi tu parte din ea. Atenţia pe care ţi-o acordă, faptul că este interesat de ceea ce faci şi de dorinţele tale spune mai mult decât o mie de cuvinte.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă iubitul tău din zodia Capricorn încearcă să te cucerească în fiecare zi chiar dacă a trecut mult timp de când te-a cunoscut, înseamnă că te iubeşte cu adevărat.

Nimeni nu încearcă la fel de mult ca el să menţină vie flacăra iubirii. Face în permanenţă gesturi afectuoase, are grijă de tine şi vrea să îţi ofere exact ce ai nevoie fără să fie orgolios.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă nu îi răspunzi la telefon o zi întreagă, iar el intră în panică şi nu ştie cum să mai dea de tine, atunci cu siguranţă sentimentele sale pentru tine sunt cât se poate de puternice.

Nu îi da emoţii pentru că este foarte sensibil şi se îngrijorează din orice dacă te iubeşte cu adevărat. Din când în când va da dovadă şi de gelozie, chiar dacă motivele nu sunt serioase.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă îşi face planuri pe termen lung în care să te implice, atunci cu siguranţă are sentimente pure pentru tine.

El foarte rar este sincer cu privire la iubirea pe care ţi-o poartă şi e sărac în declaraţii de dragoste, dar îţi poţi da seama din gesturile pe care le face pentru tine. Este foarte important ca din când în când să vorbeşti cu el sincer şi să îi spui ce simţi, atunci se va deschide şi el în faţa ta.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă îi pasă ce faci, cine sunt persoanele cu care intri în contact şi ce fel de relaţii sociale ai, atunci îi pasă de tine şi nu vrea să te piardă.

Sentimentele lui se vor dovedi a fi reale doar atunci când relaţia voastră este pusă în pericol de un alt bărbat şi nu îi va fi indiferent dacă un coleg de muncă are o altfel de atitudine decât cea profesională. Pune-l la încercare!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă nativul din Taur este capabil să facă compromisuri pentru tine, atunci iubirea pe care ţi-o poartă este cu adevărat reală.

Dorinţele tale nu îi vor fi indiferente, însă nici nu trebuie să fii absurdă şi să crezi că dacă nu execută tot ce îi ceri înseamnă că nu ţine la tine. Mai multe refuzuri decât acceptări pot fi semnale de alarmă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod