pisică video

Un pisoi adorabil a călătorit 500 de kilometri ascuns în bara unei mașini - VIDEO

Un pisoi s-a ascuns după bara de protecție a unei mașini şi a călătorit astfel 500 de kilometri. După ce l-a descoperit din întâmplare, şoferul l-a adoptat.

Locotenentul Nick Grimmer este pilot de elicopter britanic al Royal Naval Air Station şi se întorcea din vacanță, la volanul maşinii sale, când a făcut o descoperire neobişnuită. La ieșirea din aeroportul din Birmingham (Anglia), el și-a recuperat mașina și a pornit spre Cornwall, o localitate din sud-vestul țării, unde se află baza sa.

Când a ajuns, a auzit un "miau" foare slab, dar nu şi-a dat seama de unde vine zgomotul, aşa că s-a uitat cu atenție la mașină și a găsit un pisoi ascuns după bara de protecție din față.

Era atât de drăgălaş, încât a decis pe loc să-l adopte, iar numele Tiger i-a venit imediat în minte, fiindcă locotenentul face parte din escadronul de elicoptere "The Flying Tigers", relatează The Mirror, citat de Agerpres.


"Am chemat câţiva ingineri să mă ajute să dezmembrez mașina", a declarat Grimmer pentru tabloidul britanic, care a publicat o serie de fotografii cu pisica. "Nu am întârziat niciodată la serviciu. Nu aveam altă soluție decât să îmi iau micul prieten cu mine", a adăugat el.

Piloții bazei i-au pus imediat un nume, interesându-se dacă îl caută cineva. "Suntem foarte fericiți că Tiger este mascota noastră. La urma urmelor, este o tradiție pentru unitățile din Royal Naval să aibă pisici la bord", a spus comandantul șef al bazei, Brendan Spoors.

"Ca să găsim proprietarii, echipele au lansat Operațiunea Tiger Pisoiul. Cu ajutorul rețelelor de socializare, sperăm ca misiunea noastră să fie încununată de succes până la sfârșitul săptămânii", a spus comandantul.

El a precizat că acest lucru ar trebui să aibă loc cât mai repede, deoarece piloții trebuie să se alăture restului escadronului, care va pleca de la o bază din Marea Baltică spre Marea Mediteraneană.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod