Horoscopul verii. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru această perioadă!

Citeşte horoscopul verii şi astrele îţi vor dezvălui cum vei sta cu dragostea, banii şi sănătatea în această perioadă. Ţine cont de sfaturi şi totul va fi bine!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă pe plan financiar nu stai prea bine, în dragoste ai parte de tot ce ţi-ai dorit vreodată.

Dacă ai un partener stabil, cu siguranţă în concediu sau în vacanţa în care plecaţi vei primi o cerere în căsătorie. Totul este învăluit în romantism, iar această atmosferă nu va dispărea prea curând. Relaxează-te cât poţi de mult în aceste trei luni, pentru că imediat după aceea e necesar să muţi munţii din loc în ceea ce priveşte cariera ta!

Leu(22 iulie - 22 august)

Totul pare roz pentru tine şi nu doar în aceste luni de vară.

Ce se va întâmpla în plus în această perioadă va viza relaţiile încordate care vor reveni pe făgaşul normal. Problemele mai vechi îşi vor găsi de la sine rezolvarea, cei din jurul tău sunt mai relaxaţi şi mai dornici de împăcare. Dacă eşti singură, viaţa ta sentimentală se poate schimba radical, vor fi luate decizii importante şi impulsive, însă deloc greşite!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Te vei simţi mult mai bine decât până acum în această vară, ai căpătat încredere în tine şi acest lucru se vede!

E rost de planuri serioase, de acţiune şi de decizii luate în doi. În ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală, veştile bune nu vor întârzia să apară. O sumă de bani pe care o vei primi pe neaşteptate te va ajuta să îţi atingi un ţel pe care ajunsesei să îl consideri imposibil de atins.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie să ştii că nu vei primi nimic gratis, aşa că munceşte dacă îţi doreşti ceva cu ardoare!

Te-ai învăţat să rezolve alţii treburile mai seriose, însă la mijlocul acestei veri vei primi o palmă pe care o meriţi şi de care aveai nevoie pentru a te trezi la realitate. Nu sunt departe certurile cu partenerul de viaţă din cauza stilului tău nehotărât, de aceea încearcă să te schimbi înainte de a-ţi strica vacanţa ţie, dar şi celor dragi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei avea parte de o vară prea liniştită şi nici frumoasă.

Problemele sentimentale poartă cea mai mare vină pentru atmosfera din aceste trei luni, însă reuşitele din alte planuri vor umple unele goluri din viaţa ta. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă care nu îţi mai aduce fericire, atunci pune punct fără să mai stai pe gânduri. Indiferent de vârstă, ai dreptul să fii iubită aşa cum îţi doreşti şi aşa cum meriţi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Va fi o vară plină de distracţie şi cu multe oportunităţi amoroase.

Fie că eşti singură sau nu, acum ai şansa de a găsi persoana pe care o meriţi şi care îţi poate aduce fericirea după care tânjeşti de atâta vreme. Te simţi mai stăpână pe tine, emani siguranţă, iar acest lucru atrage bărbaţii din jurul tău. Reuşitele profesionale te determină să ai alte priorităţi în viaţă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Chiar dacă e perioada vacanţelor şi meriţi din plin una, trebuie să ai grijă la bani!

Nu risca ca toamna să te prindă cu buzunarele goale, pentru că nu se ştie ce situaţii imprevizibile pot să apară atunci. Dacă îţi doreşti să avansezi profesional, în aceste trei luni e momentul să faci primul pas către aprofundarea cunoştineţelor, înscrierea la diverse cursuri sau schimburi tentante de experienţă. Ai parte de tot suportul de care ai nevoie!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Trebuie ca în aceste luni de vară să fii mult mai rezervată şi mai calmă decât în mod normal.

Sub nicio formă nu sunt permise certurile din gelozie sau din cauza banilor, altfel dintr-un nimic poţi face o catastrofă. E păcat să strici atmosfera de vacanţă din cauza impulsivităţii tale. Relaxează-te cât poţi pentru că din toamnă vei avea un program extrem de aglomerat!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental, aşa că indiferent dacă te-ai angajat de curând într-o relaţie sau ai una deja de ceva vremea, aceasta se află în pericol.Nu este exclusă o despărţire, însă pe cât de tragic pare la început, pe atât de benefic se va dovedi a fi pe parcurs.

Orice schimbare care se va produce vara aceasta va avea un impact mare asupra psihicului tău!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pentru această vară, mai ales în cea de-a doua jumătate a ei.

Reuşeşti să obţii tot ce ţi-ai propus şi nu e nevoie să depui prea mari eforturi. Şansele de a te aşeza la casa ta sunt foarte mari, însă pentru asta trebuie să fii mai deschisă şi să comunici mai mult cu cei din jurul tău. Banii se pot înmulţi, însă chiar dacă nu se întâmplă acest lucru, situaţia ta financiară este satisfăcătoare în funcţie de nevoile tale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important ca în această vară să nu laşi nimic nerezolvat sau neclar.

Discută deschis cu partenerul tău de viaţă, cu părinţii, colegii sau prietenii şi lămureşte chiar şi cea mai mică problemă. Profită la maxim de tot ce trăieşti, mulţumeşte-te cu ceea ce ai şi nu îţi dori mai mult decât poţi duce sau mai mult decât ce poţi obţine. Situaţia financiară va fi una mai delicată, fiind nevoie de eforturi mai mari decât în mod normal pentru a reuşi să îţi acoperi cheltuielile!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Aceste trei luni de vară nu vor fi cele mai bune din acest an, însă nici nu este cazul să te plângi.

Ai lângă tine persoane care îţi aduc frustrări datorită poziţiei şi situaţiei lor, de aceea tânjeşti să fii ca ele, lucru imposibil de realizat în acest moment. Totul se va aşeza de la sine într-un final şi te vei putea bucura de cel care îţi este alături, de familie şi de banii modeşti pe care îi câştigi. Un eveniment mai puţin fericit îţi va deschide ochii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod