Horoscop. Cumpenele tale în luna iulie, în funcţie de zodie

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în luna iulie!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei întâmpina cumpene în această lună, deşi unele probleme mici de sănătate îţi vor crea neplăceri.

Este foarte important să mergi la medic atunci când organismul îţi transmite semnale de alarmă. Nu este nimic de speriat, însă este mai bine să tai răul de la rădăcină!

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai nevoie urgentă de o pauză, stresul cotidian începe să îţi pună capac.

Pe plan financiar şi sentimental se anunţă veşti bune şi ai parte de liniştea mult dorită dintotdeauna. Acţionează responsabil şi nu irosi banii câştigaţi pe mofturi de moment! Cert este că nu vei avea parte de cumpene şi nici nu se anunţă unele în viitorul apropiat!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei avea parte de o dezamăgire amoroasă în această lună, însă nu o lua ca pe o cumpănă a vieţii tale.

Învaţă din greşelile făcute de alţii şi fii mai puternică datorită situaţiilor în care eşti pusă. Eşti din ce în ce mai obosită şi poţi avea probleme şi la locul de muncă din această cauză.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei întâmpina cumpene în luna iulie, însă vei da piept cu probleme mici de sănătate.

Din fericire, te bucuri de o situaţie materială extrem de bună care îţi poate permite cel mai eficient şi rapid tratament. Este important să te ocupi de situaţia ta medicală imediat ce simţi că este ceva în neregulă cu tine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei întâmpina probleme grave în luna iulie, dar nici nu vei avea o dispoziţie prea bună.

Canicula şi stresul de la serviciu îşi pot pune amprenta asupra sănătăţii tale, de aceea trebuie să realizezi tu ce îţi face rău şi să iei măsuri imediat. Eşti singura care poate avea cel mai bine grijă de tine, aşa că nu te aştepta ca persoanele dragi să te salveze!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna iulie va fi una de excepţie pentru viaţa ta sentimentală ori financiară.

În schimb, vei întâmpina unele probleme de sănătate din cauza exceselor care au început să te domine. Ascultă de sfaturile medicului, dar şi de cele ale celor dragi, înainte de a-ţi complica situaţia inutil!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Îţi merge bine pe toate planurile luna aceasta, însă vei resimţi o oboseală mentală şi rişti ca la un moment dat să cedezi nervos.

Este foarte important să ştii unde să te opreşti, chiar dacă ai intrat într-un ritm care pare că nu îţi mai dă drumul. Nu permite grijilor cotidiene să îţi afecteze viaţa sentimentală!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Traversezi o perioadă destul de urâtă pe plan sentimental şi nu ştii ce cale să urmezi.

Confuzia pe care o simţi te poate împinge spre infidelitate, lucru deloc corect pentru partenerul tău de viaţă. Dacă eşti atât de nemulţumită de acesta, încearcă să îţi reglezi conturile cu el şi abia apoi să acţionezi după cum îţi dictează inima.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E posibil să acţionezi greşit luna aceasta şi să pierzi o sumă de bani destul de importantă.

Te laşi purtată de val şi nimic nu pare că te mai poate ţine sub control. Chiar dacă luna iulie vine cu un buget mai mare, asta nu înseamnă că trebuie să cheltui banii la fel de repede cum au şi venit. Fii responsabilă1

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna iulie va fi perfectă pentru tine şi vei obţine toate lucrurile importante la care ţinteai.

Chiar dacă mai sunt şi mici neplăceri sau dorinţe neatinse, asta nu ar trebui să îţi strice fericirea absolut deloc. Ai alături persoane care te iubesc cu adevărat şi pe care trebuie să înveţi să le apreciezi mai mult!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu va fi o lună prea liniştită pentru tine, însă nici nu vei întâmpina probleme grave.

Kilogramele în plus îţi dau bătăi de cap, discuţiile cu partenerul de viaţă te extenuează şi eşti într-un continuu proces de înmulţire a banilor. Toate acestea te obosesc până la epuizare, de aceea trebuie să adopţi un stil de viaţă echilibrat şi foarte atent organizat!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei avea parte de cumpene în această lună, dar vei fi nevoită să duci la bun sfârşit multe sarcini în această perioadă.

Este foarte important să mergi la controale medicale de rutină, să îţi organizezi mai bine banii şi să fii mai indiferentă cu acţiunile iubitului tău, altfel îţi faci singură rău!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod