Horoscopul lunii iulie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna iulie!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna aceasta vei face tot posibilul să nu mai fii singură. Eşti în căutarea dragostei şi eşti mai hotărâtă ca oricând să îţi găseşti împlinirea pe plan amoros. Dai dovadă de multă încredere în tine şi astfel poţi pune bărbaţii la picioarele tale.

Luna iulie vine cu veşti bune pentru tine pe plan financiar. Unele proiecte mai vechi în care eşti implicată dau roade neaşteptate deşi ai renunţat demult să te mai implici. Este un semn că trebuie să ai mai multă încredere în propriile forţe şi să duci până la capăt planurile în care crezi.

Dacă ştii că ai probleme de sănătate, luna aceasta este perfectă pentru a te ocupa mai atent de ele. Toate investigaţiile medicale pe care le vei face în această perioadă te vor ajuta să găseşti tratamentul perfect. Este foarte important să te hidratezi cât ai nevoie şi să te fereşti de soarele arzător!

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă nu îţi începi luna cu prea multă energie, de la jumătatea ei încolo, vei începe din nou să simţi gustul dragostei. Ai nevoie de afecţiune şi faci tot posibilul să o obţii. Este foarte important să ştii lângă cine să stai, căci nu este o idee bună să te arunci în braţele primului venit.

O duci bine pe plan financiar luna aceasta, însă nu trebuie să arunci cu banii în stângă şi în dreapta. Tot ceea ce câştigi este rezultatul eforturilor tale şi nu este indicat să îţi baţi joc de energia consumată. Este o perioadă bună pentru investiţii şi pentru a încerca să-ţi fructifici bugetul.

Nu vei avea prea multă energie în această lună, de aceea ai nevoie de o pauză cât mai repede posibil. Mergi într-o vacanţă măcar o săptămână şi ai grijă să te deconectezi de la tot ce înseamnă stres cotidian. Alături de persoanele dragi organizează o excursie pe care nu o vei uita prea curând, ai nevoie să îţi reîncarci bateriile!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Aşteptările tale cu privire la viaţa amoroasă sunt şi luna aceasta prea mari. Din această cauză, cel mai probabil vei trece prin dezamăgiri care în loc să-ţi deschidă ochii, te aduc în pragul depresiei. Dă-le o şansă prietenilor de a se apropia de tine şi de a te face să uiţi de grijile din sânul familiei.

Chiar dacă nu se anunţă o mărire de salariu luna aceasta, ai şansa de a te ocupa mai mult de tine şi de evoluţia ta. Investeşte în cariera ta şi încearcă să îţi găseşti ceva mai bun pe viitor. Nu ar strica să te apuci de cursuri de specializare şi să încerci să-ţi schimbi domeniul de activitate.

Începi să nu mai dai randament şi oboseala îşi va spune cuvântul în cel mai scurt timp. E momentul să asculţi de sfaturile celor din jur şi să nu te mai extenuezi. Munca fără oprire pe care o faci te-a secat de energie şi poţi întâmpina probleme de sănătate din cauza stresului, a lipsei de somn şi chiar a meselor neregulate.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă eşti singură, luna iulie îţi poate aduce partenerul mult visat. Trebuie să socializezi mai mult ca să ai ocazia de a cunoaşte şi alte persoane dintre care poţi să alegi. Pentru Balanţele care sunt angajate într-o relaţie serioasă, acum este momentul pentru planuri de viitor.

Luna aceasta se anunţă a fi una plină de împliniri pentru tine. Ai toate şansele să primeşti o mărire de salariu, însă acest lucru nu se va întâmpla decât dacă îmbini utilul cu plăcutul. E posibil să scoţi bani frumoşi din activităţi independente de jobul tău.

Trebuie să fii mai atentă la situaţia ta medicală în această lună, mai ales dacă suferi de anumite afecţiuni. Este foarte important să urmezi tratamentul pe care medicii ţi-l dau şi să nu te abaţi de la programul pe care ţi-l impun. Situaţia ta este delicată, de aceea astrele îţi recomandă multă prudenţă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Toate se leagă între ele luna aceasta, aşa că nu poţi avea bani fără iubire şi nici invers. Pentru ca relaţia de cuplu să funcţioneze bine, ai nevoie de linişte pe plan profesional şi de reuşite pe măsură. Este foarte important să te mulţumeşti cu puţin din fiecare şi să nu renunţi la micile bucurii ale vieţii.

Chiar dacă situaţia ta financiară nu va cunoaşte modificări în această lună, în viitorul apropiat ai şansa de a câştiga mai mult. Planurile tale sunt serioase şi fondate, ceea ce înseamnă că nu va mai dura mult până vei reuşi să-ţi atingi ţelurile.

Căldura de afară te va afecta în mod negativ în această lună, mai ales dacă te confrunţi deja cu probleme de sănătate. Protejează-te de soarele arzător şi încearcă să nu te expui prea mult. Ritmul agitat cu care îţi trăieşti viaţa îşi va pune amprenta asupra organismului tău cât mai curând posibil.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te concentrezi mai mult pe viaţa ta sentimentală în această lună, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Surprinde-ţi iubitul cu cadouri sau declaraţii de dragoste, şi încearcă să reaprinzi flacăra iubirii dacă este nevoie. Dacă ai o relaţie complicată, aceasta ar putea cunoaşte o îmbunătăţire în această perioadă.

E posibil ca luna aceasta să primeşti o sumă de bani neaşteptată. Fiind un venit suplimentar, trebuie să ai grijă să nu îl iroseşti la fel de repede cum l-ai şi primit. Nu ar strica să te ocupi de investiţii imobiliare sau de o afacere care te pasionează.

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta, însă nici cea mai proastă. Te situezi undeva la mijloc şi trebuie să îţi monitorizezi starea de sănătate în permanenţă. Nu ai voie să faci excese, mai ales alimentare, pentru că te confrunţi deja cu probleme de greutate sau cu colesterolul. Mergi pe mâna medicului şi ascultă-i sfaturile!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te vei înţelege mult mai bine cu partenerul de viaţă în această lună şi veţi reuşi să vă puneţi de acord cu privire la un plan comun. Dacă eşti singură, emani senzualitate prin toţi porii şi cu siguranţă nu îţi va fi greu să cucereşti pe oricine îţi doreşti. Nu lăsa grijile de pe alte planuri ale vieţii tale să îţi afecteze viaţa sentimentală.

Cu cât munceşti mai mult, cu atât vei câştiga mai mulţi bani în această perioadă. Chiar dacă simţi că nu eşti apreciată pe măsura eforturilor tale, vei vedea la finalul lunii iulie că ai greşit gândind aşa. Trebuie să nu dai înapoi la primul obstacol pe care îl întâlneşti, pentru că poate mai e doar un pas până la reuşită.

Dacă fizic stai destul de bine, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre starea ta mentală. Psihicul îţi este la pământ din cauza unor probleme de la locul de muncă şi nici viaţa sentimentală nu îţi aduce prea mari satisfacţii. Încearcă să elimini stresul din viaţa ta pentru a nu te alege cu probleme de sănătate care pot fi foarte uşor prevenite.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Începutul lunii iulie nu îţi promite mari schimbări în viaţa ta sentimentală, chiar dacă ţi le doreşti enorm. E posibil ca din cauza situaţiei neplăcute dintre tine şi iubitul tău, să îţi doreşti un alt bărbat lângă tine. Nu este exclus flirtul şi nici aventurile amoroase interzise.

Nu se vor produce mari schimbări pe plan financiar luna aceasta, însă fie ele cât de mici vor fi spre mai bine. Nu îţi stabili ţeluri imposibil de atins pentru că rişti să fii dezamăgită şi să îţi pierzi încrederea în tine. Păstrează-ţi planurile de afaceri doar pentru tine până în momentul în care începi să le pui în aplicare!

Chiar dacă nu ai probleme de sănătate, nu strică niciodată să te gândeşti la prevenţie. Trebuie doar să ai grijă să nu exagerezi cu atenţia acordată acestui aspect al vieţii tale şi să nu duci totul la extremă. Mergi la medic pentru controale de rutină şi alege să fii echilibrată în tot ceea ce faci!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Fie că eşti singură sau nu, luna aceasta va fi una plină de energie pozitivă. Traversezi cea mai bună perioadă a ta din ultimul timp şi sunt momente când ţi-e teamă să crezi că totul este real. Învaţă din greşelile din trecut şi îmbunătăţeşte-ţi viaţa fără să mai fie nevoie să treci prin foc.

Eşti tentată luna această să cheltui mai mult decât te ţine buzunarul. Plăcerile şi mofturile tale te vor conduce către o risipă pe care nu o poţi compensa prea curând. Este foarte important să ţii cu dinţii de banii pe care îi câştigi şi să nu laşi un simplu concediu să te ducă la sapă de lemn.

Începi această lună cu energie şi voie bună, însă nu va dura mult până vei ajunge să nu mai ai vlagă. Ocupă-te mai mult de aspectul tău fizic şi îngrijeşte-te în mod deosebit în această perioadă. Nu ar strica să mergi la un nutriţionist, ai nevoie să capeţi mai multă încredere în tine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna aceasta vei avea parte de iubire intensă, fie că eşti singură sau ai un partener stabil. Dacă eşti o burlăciţă convinsă, atunci vei fi extrem de atrasă de aventurile amoroase care nu presupun niciun fel de angajament. Flirtul va fi la ordinea zilei, iar iubitul tău va fi fericit că eşti atât de deschisă experimentelor îndrăzneţe din dormitor.

Nu vei câştiga mai mulţi bani luna aceasta, însă vei avea şansa unor gratuităţi care se vor dovedi a fi foarte utile pentru formarea ta profesională. Profită de oportunităţile care ţi se oferă şi acceptă să participi la cursuri de specializare sau la schimburi de experienţă. Cu cât ştii mai multe, cu atât şansele tale de a evolua sunt mai mari!

Vei fi plină de energie în această lună şi cel mai probabil nu ţi-o vei irosi inutil. Ai grijă să iei pauzele pe care organismul ţi le cere şi datorită acestui fapt vei reuşi să dai randament maxim. O vacanţă binemeritată te va relaxa total şi îţi va reîncărca bateriile. Lasă grijile deoparte atunci când eşti în concediu!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta ai şansa să lămureşti o problemă mai veche dintre tine şi partenerul tău. Dacă vorbeşti deschis şi îi spui ceea ce simţi iubitului, vei reuşi să obţii exact ceea ce îţi doreşti. E nevoie să dai dovadă de multă fermitate, însă în acelaşi timp să gândeşti de două ori înainte de a spune ceva.

Banii vor fi pe primul loc luna aceasta şi vei căuta să îi înmulţeşti indiferent de compromisurile care se cer. Si fler în afaceri, aşa că nu ar strica să faci unele investiţii sau tranzacţii menite să îţi aducă mai mulţi bani în buzunar. Este important însă să ştii unde să te opreşti şi să te ocupi şi de celelalte planuri ale vieţii tale.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă tot trebuie să fii prudentă. Ai grijă să eviţi excesele alimentare şi să nu rişti să te îngraşi tocmai acum când trebuie să mergi la plajă. Fă mai mult sport şi ocupă-te atât de aspectul tău fizic, cât şi de interiorul tău!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei obţine ceea ce îţi doreşti nici luna aceasta pe plan sentimental, însă va apărea o urmă de speranţă. Ai nevoie de un plan de la care să nu te abaţi şi să fii puţin vicleană în relaţia cu partenerul tău. Dacă eşti angajată într-o relaţie de lungă durată, luna iulie va veni cu veşti bune pentru tine.

Câştigi mai mulţi bani luna aceasta, însă şi cheltui pe măsură. Nu se poate spune că rămâi cu ceva din ceea ce obţii, însă măcar te bucuri de toate acele lucruri pe care nu ţi le-ai permis până acum. Nu faci o regulă din asta şi nu eşti risipitoare, de aceea din când în când puţin răsfăţ nu strică!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate grave, însă vei fi nevoită să faci din când în când câte o vizită medicală. Din cauza neatenţiei e posibil să te accidentezi, aşa că nu ar strica să te concentrezi mai mult indiferent de situaţia în care te afli. Cel mai probabil, toate neplăcerile pe care ţi le va aduce luna iulie vor găsi rapid o rezolvare!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod