Horoscop. Cum să devii o persoană optimistă, în funcţie de zodia ta

Întotdeauna e loc de mai bine, aşa că indiferent dacă eşti o persoană optimistă sau vrei să devii una, astrele îţi sar în ajutor oferindu-ţi câteva sfaturi utile!

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru a deveni mai optimistă trebuie să îţi repeţi frecvent că viaţa e frumoasă şi merită trăită din plin.

Ignoră părţile mai puţin bune şi axează-te pe cele care îţi aduc fericirea. Dacă te cramponezi în nimicuri, ajungi să îţi faci rău singură şi să intri într-o stare depresivă. Repetă-ţi că poţi orice!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru tine optimismul este o problemă şi rar priveşti ceva cu un astfel de avânt.

Îţi place să despici firul în patru şi astfel e imposibil să nu găseşti ceva care să te deranjeze. Uiţi ce ai lângă tine şi ce se petrece în jurul tău şi de multe ori îţi dai seama când e prea târziu. Ca să devii mai optimistă trebuie să iei parte bună din orice eşec prin care treci!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ca să devii o persoană pozitivă, trebuie să înveţi să te relaxezi şi să nu te schimbi în funcţie de ce îţi dictează alţii.

Altfel, vei acumula numai frustrări care te fac să vezi doar partea goală a paharului. E foarte important să îţi alegi o cale şi o viaţă în care te regăseşti şi în care te poţi purta natural!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar dacă dai dovadă de mult optimism, întotdeauna e loc de mai bine.

Încearcă să nu te deziluzionezi atunci când ai parte de dezamăgiri, chiar dacă nu e uşor. Nu poţi fi de piatră, însă unele evenimente chiar nu merită să le acorzi atâta atenţie şi să te consumi pe interior! Păstrează-ţi resursele pentru ce e frumos şi bun!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Libertatea e singurul lucru care te poate face mai optimistă.

Nu vei reuşi să fii fericită şi împăcată cu tine decât atunci când acţionezi după propriile convingeri. E normal să nu aştepţi nimic cu drag, atât timp cât eşti silită să faci ceea ce nu îţi place. Nu mai accepta să faci compromisuri, meriţi mai mult de atât!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nativul din această zodie rămâne ancorat în trecut, în special marcat de evenimentele neplăcute prin care a trecut.

Pentru a reuşi să dai dovadă de mai mult optimism, e nevoie să trăieşti mai mult prezentul şi să priveşti partea plină a paharului. Orice om trece şi prin bune şi prin rele, dar fericirea nu se atinge prin pesimism!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti capabilă de multe, însă nu conştientizezi acest lucru.

Pentru a putea fi mai optimistă, trebuie să îţi testezi limitele şi să fii mai curajoasă. Chiar şi eşecurile au farmecul lor şi te ajută în construirea unei personalităţi puternice. Eşti printre cele mai talentate zodii, însă nu ai încredere în competenţele tale şi nu îndrăzneşti să îţi trăieşti visul!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Poartă-te natural şi fii directă aşa cum îţi place, asta arată că ai încredere în tine şi priveşti cu optimism spre viitor.

Teama nu te ajută decât să îţi construieşti un refugiu în care îţi placengi de milă fără ca înainte să faci ceva pentru a schimba asta. E foarte important să lupţi pentru a fi tu!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ca să poţi privi viaţa cu mai mult optimism, trebuie să îţi conştientizezi calităţile şi să ţi le pui mai mult în valoare.

Orice om este special în felul lui, aşa că şi tu ai un atuu pe care ai putea să îl foloseşti cu mai multă încredere. Nu aştepta să fii împinsă de la spate, căci chiar dacă greşeşti vei reuşi să devii mai puternică.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ca să poţi deveni o persoană mai optimistă trebuie să te gândeşti mai mult la tine şi mai puţin la ceilalţi.

Viaţa ta poate fi frumoasă independent de cei din jurul tău, aşa că fii pe cont propriu şi vei reuşi să muţi munţii din loc. Dacă te laşi afectată de toate problemele altora, nu vei reuşi să le rezolvi pe ale tale!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Priveşte viaţa dincolo de aparenţe şi încearcă să ignori răutăţile din jur.

E foarte important să te porţi natural, căci astfel îţi va ieşi la iveală latura ta pozitivă. Dacă îţi pui bariere şi priveşti doar partea goală a paharului pentru că aşa îţi impune societatea, atunci nu vei obţine decât să îţi schimbi felul de a fi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ca să poţi vedea viaţa roz, trebuie să îţi accepţi atât plusurile, dar mai ales minusurile.

Nu vei putea trăi liniştită dacă nu eşti împăcată cu tine şi nu te accepţi aşa cum eşti. Fiecare om are şi defecte, însă asta nu înseamnă că ce se petrece în jurul tău nu e frumos sau că tu nu meriţi tot binele din lume!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod