Iaurt grecesc si afine

Cele mai puternice alimente care ard grăsimea. Sunt recomandate de Dr. Oz

Afinele ard grăsimea de pe abdomen şi sunt o alegere perfectă pentru micul dejun, alături de un iaurt grecesc. Fă-ţi o listă cu cele mai puternice alimente care ard grăsimea!
Toate alimentele integrale aduc o mulţime de nutrienţi esenţiali pentru buna funcţionare a organismului nostru. Însă, există unele alimente pe care specialiştii precum Dr. Oz le recomandă în special pentru că au un efect puternic de slăbire şi ard grăsimea. Notează lista cu cele mai puternice alimente care ard grăsimea şi lipeşte-o pe frigiderul tău ca să nu le uiţi niciodată:


Afinele ard grăsimea de pe abdomen

 

Un studiu realizat pe cobai şoareci arată că prin consumul zilnic de afine timp de 90 de zile, grăsimea de pe abdomen se reduce semnificativ, colesterolul scade şi nivelul insulinei se menţine constant. Afinele au puţin zahăr, multe fibre şi sunt potrivite pentru o gustare sănătoasă, dar şi pentru micul dejun alături de un iaurt grecesc.

Avocado

Chiar dacă ştii că are multe grăsimi, nu uita că acestea sunt cele sănătoase de care organismul tău are nevoie. Tocmai aceste grăsimi bune te ajută să arzi mai multe calorii, astfel că nu trebuie să te fereşti de acest fruct minune.
Avocado este considerat de specialişti un fruct care arde grăsimea de pe abdomen, stimulând metabolismul. Consumă zilnic pe pâine integrală prăjită în loc de unt sau include în salate/smoothie-uri câte o jumătate de avocado!

Grepfrutul

O jumătate de grapferuit are numai 36 de calorii și nu include deloc grăsimi. Datorită enzimelor din conţinutul său, grepfrutul are un efect puternic asupra metabolismului, favorizând arderea grăsimilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod