Cum stai cu sănătatea în săptămâna 24-30 ianuarie. Atenție pentru Balanță!

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână în ceea ce privește sănătatea și vezi cum o poți îmbunătăți!

Berbec


Vei observa o îmbunătățire semnificativă a problemelor tale de sănătate. Fie că mergi la medic sau nu, acționezi cu mai multă responsabilitate atunci când vine vorba de organismul tău. Astrele te sfătuiesc să faci mai multă mișcare, atât pentru aspectul tău fizic, cât și pentru bunăstarea ta.

Citește și: Cât de încăpățânate sunt zodiile. Află cine e pe primul loc!

 

Taur


Fii atent/ă în ceea ce privește sănătatea, deoarece o problemă mai veche poate reapărea și îți poate produce disconfort. Indiferent de ceea ce ai suferi în trecut și de care credeai că ai scăpat, riscul de recidivă este destul de mare. Nu ignora nici cel mai mic semnal de alarmă!

Gemeni


Ai grijă de sănătatea ta, deoarece durerile de cap și infecțiile la nivelul ochilor te pot afecta și îți pot provoca disconfort.
Stresul și neglijența față de factorii nocivi din mediul înconjurător te pot duce în situații extrem de neplăcute, care pot veni în cele mai nepotrivite momente.

Rac


Stresul din viața ta îți poate cauza numeroase probleme de sănătate. Încearcă să te calmezi și să privești lucrurile cu mai multă seninătate. Dacă nu ești conștient/ă că viața ta nu este deloc rea, aruncă o privire asupra celor care chiar trec prin greutăți. Nu fi superficial/ă!

Leu


Ai grijă de sănătatea ta, deoarece epuizarea fizică îți poate produce disconfort și stres. Muncești poate prea mult, ajungi prea târziu acasă, mănânci când apuci și te cerți cu toată lumea. Aceasta nu este calea spre succes, ci spre eșec, fii conștient/ă de asta!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Fecioară


Starea ta fizică și psihică este excelentă, însă nu te culca pe o ureche! Continuă cu dieta pe care ai început-o și, mai ales, cu sportul.
Ai luat-o pe un drum bun și, cât de curând, vei deveni persoana care ți-ai dorit dintotdeauna să fii.

Balanță


Ai grijă de sănătatea ta, deoarece răceala, tusea și durerile de cap pot semnala anumite boli. În situația de față nu poți ignora niciun simptom alarmant, deoarece pandemia nu e nici pe departe pe sfârșit. Ai grijă de tine și protejează-i pe ceilalți!

Scorpion


Nu întâmpini probleme de sănătate, însă trebuie să fii mai atent/ă la kilogramele în plus și să iei măsuri! Dacă nu adopți o dietă echilibrată cât mai curând posibil, vei constata că butonul de stop în ceea ce privește mâncarea nu va mai exista. Te pui singur/ă în pericol doar pentru plăceri de moment!

Săgetător


Săptămâna aceasta te vei confrunta cu disconfort fizic și stres emoțional, mai ales în primele zile ale sale.
Problemele de acasă, cât și cele de la serviciu îți provoacă un stres care te afectează mai mult decât crezi. Poate că nu sunt probleme adevărate, așa că nu mai fi atât de prăpăstios/oasă!

Capricorn


O problemă de sănătate poate persista și îți poate produce disconfort. Indiferent de boala cu care te confrunți, fie ea minoră sau majoră, este foarte important să îi acorzi atenția cuvenită și să iei măsuri de la primele semne de durere ori de schimbare. Bunăstarea ta trebuie să fie pusă pe primul loc!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Vărsător


Trebuie să fii atent/ă în ceea ce privește sănătatea, deoarece problemele și afecțiunile de care suferi te pot deranja în continuare.
Fă-ți o programare la medic și investighează în profunzime. De asemenea, încearcă să renunți la vicii, cum ar fi fumatul sau alcoolul.

Pești


Ai grijă de sănătatea ta, altfel te vei trezi într-o zi cu mai multe probleme decât ți-ai imaginat. Poate acum pare ceva superficial și nu vrei să îi dai prea mare importanță, însă orice mică schimbare care se produce în organismul tău ar trebui luată în serios.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod