Horoscopul banilor pentru săptămâna 24-30 ianuarie. Vești pentru Rac

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec


Mijlocul săptămânii va aduce niște câștiguri financiare, dar va trebui să faci unele cheltuieli necesare. Nu vei simți prea mult la buzunar această schimbare, însă ți-ai dori să poți economisi ceva. Încearcă să faci o selecție a cheltuielilor și să te oprești dosr asupra celor necesare.

Taur


Sfârșitul săptămânii îți aduce bucurie în ceea ce privește banii. Se zărește o nouă sursă de venit. Se poate ca participarea la un eveniment să îți aducă relații noi, care te pot ajuta profesional și financiar. Ai toate șansele să ți se facă o propunere tentantă atunci când te aștepți mai puțin.

Citește și: Cât de încăpățânate sunt zodiile. Află cine e pe primul loc!

 

Gemeni


Profilul tău financiar va dobândi mai multă putere. Norocul te însoțește în acțiunile tale pe tot parcursul săptămânii. Vei obține câștiguri solide și rezultate de bun augur pe planul muncii.
E posibil să închei câteva afaceri care îți vor spori situația financiară mai mult decât sperai.

Rac


Dacă ești angajat/ă, vei reuși să obții soluții la problemele tale financiare dacă depui eforturi în acest sens. Nimic nu pică din cer, ceea ce înseamnă că va trebui să treci de la planuri la acțiune. Ai idei bune, trebuie doar să le pui în practică și să ai mai multă încredere în deciziile tale.

Leu


Mijlocul săptămânii va aduce câștiguri, precum și vești de bun augur. Chiar dacă luni și marți nu se întâmplă nimic care să anunțe vreo schimbare pozitivă pe acest plan, aceasta se va produce până la urmă. Un șef sau un partener de afaceri are mare încredere în tine și îți deleagă responsabilități noi care vin la pachet cu bani mai mulți.

Fecioară


Săptămâna aceasta te vei înveseli datorită unui câștig neașteptat.
Ai toate șansele să câștigi o bursă, să primești un cadou sau o mărire de salariu. Nu te așteptai, deoarece nu ai depus niciun efort să obții unul dintre aceste lucruri. Viitorul apropiat este roz!

Balanță


Este posibil să primești o sumă mare de bani dintr-o sursă suplimentară. Ai toate șansele ca o afacere în care ești implicat/ă să înflorească neașteptat sau o persoană care ține foarte mult la tine să îți demonstreze iubirea printr-un cadou substanțial. Nu va fi deloc ceva simbolic, îți va îmbunătăți viața radical.

Scorpion


Săptămâna aceasta vei obține câștiguri solide. De asemenea, aceste zile aduc rezultate excelente în misiunile tale profesionale. Vei experimenta confort și plăceri materiale. Este foarte posibil să obții o sursă suplimentară de venit. Vei câștiga prestigiu și onoare și sunt posibile și cadouri.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Săgetător


O lovitură norocoasă îți va permite să îți îndeplinești obiectivele profesionale.
Este posibil să primești banii împrumutați, ceea ce îți va îmbunătăți situația financiară. Ceea ce se va întâmpla va fi total surprizător, deoarece îți pierdusei speranța că lucrurile se mai pot schimba în bine sau că măcar vor reveni la normalitate.

Capricorn


Poate fi necesară o călătorie în interes profesional și aceasta îți va aduce rezultate bune în ceea ce privește banii. Trebuie doar să dai doavadă de puțin mai mult curaj și să spui da provocărilor fără să le întorci pe toate părțile. Pentru a câștiga, de cele mai multe ori e necesar să riști.

Vărsător


Aceasta ar putea fi o săptămână bună pentru problemele legate de bani. Cu toate acestea, e posibil să fii ușor iritat/ă din cauza creșterii cheltuielilor. Dacă pe de-o parte unele situații se vor debloca și banii încep să vină, pe de alta pretențiile cresc și te vezi nevoit/ă să investești mai mult în lucruri cărora nu le dădeai importanță în trecut. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Pești


Ai toate șansele să primești vești bune legate de bani.
Cu siguranță vei observa o creștere a profitului prin tranzacțiile de afaceri, dar mijlocul săptămânii poate aduce și unele cheltuieli inutile. Încearcă să asculți de sfatul unei persoane care mereu te-a învățat de bine și te-a ajutat.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod