Cum să-ți dai seama că e pregătit să vă mutați împreună, în funcție de zodia lui

Este greu să-ți dai seama dacă este pregătit sau nu să vă mutați împreună, însă zodia lui îți poate oferi unele indicii!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Când un Berbec este gata să se mute cu tine, vei știi după modul în care se îmbracă.

El va începe să poarte o mulțime de haine confortabile în jurul tău atunci când vă relaxați și, probabil, chiar va ajunge să poarte pijamale. Optimismul său te va convinge că mutatul împreună este cea mai bună decizie pe care o puteți lua. De asemenea, va începe să își petreacă tot mai des nopțile alături de tine pentru că urăște să fii departe.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cu siguranță vei știi când un Taur este pregătit să se mute cu tine, pentru că va începe să gătească mult.

El îți va pregăti micul dejun, prânzul și cina. Îi place să gătească pentru tine și pentru el, iar acest lucru poate fi un indiciu că e pregătit să vă mutați împreună. Prin faptul că gătește, el vrea să-ți arate că e gata să facă următorul pas și că asta este ceea ce te așteaptă alături de el.
 

Citește și: Zodii de femei norocoase. Nativa din Taur are noroc în dragoste, cea din Scorpion la bani

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul Gemeni este deschis cu acest gen de lucruri, pentru că este foarte bun la comunicare.

Când se va simți pregătit să vă mutați împreună, va vorbi despre asta și va fi complet sincer cu tine. Nu trebuie să îți faci griji în privința lui, deoarece va fi atât de deschis față de tine încât nu va există nicio urmă de îndoială. Nu îi este teamă să discute, pentru că își dorește să se asigure că amândoi sunteți pe aceeași lungime de undă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Bărbatul din zodia Rac își va exprima întotdeauna sentimentele prin artă.

Când se va simți pregătit să vă mutați împreună, arta lui va vorbi de la sine. El va crea o mulțime de lucruri pentru tine, inclusiv obiecte pentru casă, cum ar fi o vază, un bol sau un set de căni. Poate va fi ceva discret, subtil, un tablou pe care să-l puneți pe perete și prin care vă puteți personaliza propriul vostru cuibușor de nebunii.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă partenerul tău din zodia Leu se simte pregătit să vă mutați împreună, el va deveni și mai pasional cu tine decât este deja. 

Acest lucru arată că vrea să ducă relația la următorul nivel și că este încrezător în voi. Chiar dacă iubește distracția și uneori se poartă stupid, el ia relația în serios și are de gând să creeze multe amintiri alături de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Mutatul împreună cu un nativ din Fecioară poate fi dificil la început, deoarece e atent la fiecare mic detaliu înainte de a face următorul pas.

Deși poate părea că nu vrea să se mute, ceea ce se întâmplă e de fapt opusul. El vrea să pună totul la punct înainte, deoarece dorește ca tranziția să fie ușoară, iar tu să fii fericită. Îi place să se asigure că totul este în ordine. Când se simte pregătit să vă mutați împreună, el se concentrează cu siguranță pe lucrurile mici.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Uneori, bărbatul Balanță poate fi extrem de indecis, ceea ce poate fi destul de neplăcut pentru tine.

Cu toate acestea, atunci când se simte pregătit să se mute cu tine, el va fi destul de hotărât. Cu siguranță vei ști când e decis pentru că va vorbi despre lucrurile de care îi este frică sau despre posibilele îndoieli pe care le are cu privire la acest pas important. El consideră că a discuta cu tine despre acest subiect este cea mai bună mișcare pentru a primi garanțiile de care are nevoie. Trebuie să fie sigur că ia decizia corectă.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Poate fi destul de greu să-ți dai seama dacă un bărbat din Scorpion e pregătit să se mute cu tine sau nu și asta doar din cauza faptului că e foarte secretos.

Există totuși o șansă să afli acest lucru. Ori de câte ori apare acest subiect, el va fi foarte încăpățânat și insistent. Va începe să facă unele cercetări cu privire la locul în care voi doi ar trebui să trăiți, spre exemplu.  Poate că nu intră în detalii atunci când vorbiți despre mutare, dar în capul lui se derulează un întreg scenariu și plan.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Îți vei da seama că e pregătit să se mute cu tine atunci când Săgetătorul arată un mare entuziasm atunci când vine vorba despre asta.

Va deveni extrem de nerăbdător și va vrea să facă mișcarea cât mai curând posibil. Un Săgetător începe să se intereseze în secunda doi după ce ai adus în discuție acest subiect. E posibil ca ideea să fi fost deja în capul lui, doar că i-a fost frică să ți-o spună. Va arăta optimism și bucurie.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Un Capricorn ține la tradiție. Va vrea să aștepte timpul corespunzător înainte de a sugera să faceți acest pas în relația voastră.

El va fi sincer cu tine despre intențiile sale și va dori să vă mutați împreună atunci când amândoi sunteți pregătiți. Un Capricorn va fi pregătit să facă pasul următor atunci când va vedea un viitor alături de tine. Trebuie doar să ai răbdare cu el, pentru că intenția lui este de a se asigura că ia decizia corectă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Fiind un Vărsător, cu siguranță e implicat emoțional sută la sută în relația cu tine.

Dacă se simte pregătit să vă mutați împreună, el va fi direct în speranța că te afli pe aceeași lungime de undă cu el. El va asculta orice îndoială pe care o poți avea și va face tot ce ține de el pentru a te ajuta să scapi de ele. Condiția este să fii deschisă și sinceră cu el!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Pești are arta în sânge și îi place extrem de mult muzica.

Când își împărtășește preferințele muzicale cu tine, înseamnă că încearcă să îți comunice ceva. Dacă e pregătit să vă mutați împreună, atunci melodiile pe care le ascultă vor transmite această idee. Acesta este modul său de a-ți spune că gata să treacă la următorul nivel în relație. 
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod