îngriirea tenului

Rutina de îngrijire a tenului pentru sezonul cald! Cele 2 produse care îți asigură un look de milioane

Adorăm vara, cu ale sale vacanțe, cu serile calde, cu adierea plină de răsfăț a vântului și peisajele multicolore, ce îți taie respirația. Cu toate acestea, pielea nostră tinde de multe ori să ne contrazică adorația față de cel mai cald și mai liber dintre anotimpuri.

Dacă peisajul tău de vară poartă amprenta cerului senin și tulburător de albastru, al orașelor verzi și al mării turcoaz cu sclipiri de cleștar, pentru piele vara e sinonimă cu poluare, praf, noxe din atmosferă și radiații solare. Tocmai de aceea, îngrijirea pielii e cu atât mai importantă acum.

Sfatul nostru? Nu supraaglomera rutina de skincare din exces de zel, deoarece poți ajunge să faci mai mult rău decât bine. Vara are nevoie de formule fluide și lejere, cu beneficii multiple, iar cele de mai jos sunt preferatele noastre.

Iată în ce să investești acum!

Singurele două produse de care pielea ta are nevoie vara


Ne-am mai declarat deja dragostea arzătoare pentru Mizon și să știi că sentimentele nu ni s-au stins nici pe departe, ba, dimpotrivă, sunt mai puternice ca oricând. Mizon România aduce produse născute din mințile luminate ale celor mai renumiți cercetători din industria cosmetică coreeană, care iau formă prin îmbinarea tehnologiilor inovatoare cu ingrediente de calitate superioară. Cu dictonul From care to beauty, we create beauty, Mizon se află pe piață din 2000, iar acum pune și la dispoziția ta cele mai importante produse de îngrijire a pielii.

Iată la ce ne referim!

Real Vitamin C Ampoule


Credem cu tărie că laudele la adresa vitaminei C sunt prea sărace pentru a reflecta uluitoarele beneficii pe care ni le aduce. Cu potențial antioxidant, reparând daunele aduse pielii, energizând și tonifiind, acest nutrient blochează efectele negative ale radicalilor liberi. Cu alte cuvinte, te păzește de daunele radiațiilor solare, respectiv cel mai grav risc la care te supui vara.

Și, pentru a profita așa cum trebuie de super proprietățile vitaminei C, încearcă un  produs multi-premiat, așa cum este Real Vitamin C Ampoule.

A fost declarat cel mai bun ser cu vitamina C la K Beauty Awards 2019, cu siguranță un motiv însemnat pentru care să îl încerci.

De asemenea, produsul are o concentrație extrem de ridicată de vitamina C, de 19%, în stare pură. Ne place mult și că este vorba despre o soluție stabilă, fără apă adăugată, care nu oxidează: sunt informații pe care le-ar înțelege mai bine poate fata care studia chimia în clasa a IX-a, dar crede-ne, sunt extrem de importante și atestă valoarea acestui produs.
Citește continuarea pe divahair.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod