3 zodii care nu sunt facute pentru casatorie

3 zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie. Află care sunt!

Căsătoria nu e pentru toată lumea, deoarece este un angajament important și de durată, iar acest lucru îi poate speria pe mulți!

Unii oameni pur și simplu nu se văd în această postură și nu văd nimic interesant în a se căsători, pe când alții încep să-și planifice nunta încă de tineri.

Pentru cei din urmă, gândul de a îmbrăca rochia de mireasă sau un costum elegant și de a se căsători cu cel mai bun prieten al lor îi face extrem de fericiți. De asemenea, încep să-și caute soțul sau soția de la o vârstă fragedă, pentru că ard de nerăbdare și nu mai pot aștepta nici măcar o zi fără să găsească pe cineva cu care să-și împartă întreaga viață.

Cei din prima categorie se pun pe ei pe primul loc și vor să se facă pe ei fericiți înainte de a face pe altcineva fericit.

Doar cuvântul căsătorie le dă fiori reci. Dar, odată cu generațiile mai tinere, acest lucru începe să devină o normalitate.

 

Citește și: Top 4 zodii de bărbați care te vor înșela aproape sigur


S-au dus zilele în care îți doreai să te căsătorești imediat după ce ai terminat școala și să vrei să-ți întemeiezi o familie. Mulți preferă să se concentreze pe carieră sau să călătorească.

Pentru unele zodii, reticența față de căsătorie este destul de previzibilă. Sigur, s-ar putea răzgândi pe viitor (viitorul îndepărtat oricum), dar deocamdată acestea vor doar libertate.

3 zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie. Află care sunt:


Gemeni


Gemenii își fac griji în permanență că sentimnetele lor față de partener se vor schimba după căsătorie, așa că încearcă să stea cât mai departe de acest angajament.

Uneori, simt că a fi căsătorit cu cineva ar putea fi distractiv, dar aproape întotdeauna ajung să se răzgândească.

Știu, de asemenea, că poate fi dificil de trăit cu altcineva pentru tot restul vieții și asta îi convinge că mariajul va ajunge inevitabil la divorț.

Cu excepția cazului în care acești nativi sunt absolut îndrăgostiți, nu te aștepta să arate vreodată vreun interes pentru căsătorie.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Săgetător


Săgetătorul nu se vede căsătorit, deoarece pentru el, căsătoria presupune ca el să-și piardă libertatea și să se piardă pe el însuși.

Săgetătorul este o persoană foarte independentă care preferă să aibă relații pasagere și aventuri. Ideea de a avea o relație serioasă îl poate speria.

Această zodie vrea să se concentreze pe ea însăși și pe nevoile ei cât este tânără, astfel încât căsătoria e ceva de luat în considerare abia târziu în viață.

Vărsător


Vărsătorul urăște ideea de căsătorie pentru că nu vrea să se aleagă cu inima frântă.

Văzând că e imposibil să se deschidă complet în fața cuiva, nu pare să existe prea multe șanse ca el să vrea să se căsătorească.

Vărsătorului îi place să fie independent și să aibă grijă de el însuși. De multe ori își face griji că nu va găsi pe nimeni care să poată vibra la același nivel cu el, dar mai mult decât atât, că nimeni nu va înțelege cum se raportează el la dragoste.

Acestea fiind spuse, preferă să stea cu totul departe de căsătorie.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod