4 zodii carora le pasa

4 zodii cărora le pasă prea mult de părerea celorlalți

Există unele zodii cărora le pasă prea mult de părerea celorlalți și altele care nu dau doi bani pe ce spun alții. Tu din ce tabără faci parte?

Este un sentiment pe care îl știi prea bine și adesea te întrebi: ”Mă urăsc? Le-am greșit cu ceva? Cu siguranță mă urăsc, au toate motivele din lume să o facă. Ar trebui să ma închid în casă pentru că distrug constant totul.” Îți este cunoscut acest monolog?

Uneori, cu toții trecem prin asta și ne pasă puțin prea mult de ceea ce cred alții. Orice, de la îmbrăcăminte până la poziții profesionale, știi că oamenii judecă ceea ce faci și asta te sperie serios. Dar nu ar trebui!

Tu știi cel mai bine ce e mai potrivit pentru tine. Dacă îți plac cu adevărat acele botine cu toc înalt despre care sora ta insistă că sunt oribile, poartă-le oricum. Dacă crezi cu adevărat că deciziile pe care le iei la locul de muncă sunt bune, continuă cu ele. Puterea e asupra ta!

Citește și: Cele mai importante 5 principii de viață ale fiecarei zodii în parte


Poate fi greu să tolerezi oponiile aspre ale celorlalți și, deși critica costructivă este importantă în orice situație, știi când iei prea în serios părerile alora.



Unora dintre noi ne pasă mai mult decât trebuie, din motive care variază de la educație până la astrologie. Tot ce trebuie să știi este că, de cele mai multe ori, grija pentru ceea ce crezi tu este mult mai importantă decât grija pentru ceea ce cred alții.

4 zodii cărora le pasă prea mult de părerea celorlalți:


Gemeni


Ești foarte blând și afectuos și îți place să fii sociabil, dar odată cu asta vine și mai multă emotivitate și comparație față de ceilalți.

Urăști să fii singur, mai ales pentru că trebuie să fii mereu liniștit de alte persoane că faci o treabă bună. Ai nevoie de validarea altora.

Pentru că ești atât de afectuos, aștepți același lucru în schimb. Când nu îl primești, presupui imediat că persoanele respective gândesc ceva rău despre tine.

Când nu ești versiunea ta iubitoare și blândă, poți lua lucrurile foarte în serios. Când ceri opinia cuiva, o pui la inimă.

Îți alegi cuvintele cu atenție și te aștepți la același lucru de la ceilalți. Nu lua gândurile altora mai în serios decât pe ale tale!

Nu prea ai încredere în tine, dar încearcă să-ți urmezi inima din când în când și poți ajunge într-un loc mai bun decât credeai.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Fecioară


Deși, de obicei, ești o persoană foarte echilibrată, opiniile altora te afectează. Poți fi destul de timid și asta se întâmplă mai ales pentru că poți fi extrem de critic atât față de tine, cât și față de ceilalți.

Știi cum este să-ți faci griji și să te concentrezi asupra detaliilor altor persoane, deci presupui că toți ceilalți fac același lucru cu tine.


Uneori muncești neîncetat și nu te joci o clipă, așa că atunci când cineva îți critică munca, chiar pui totul la suflet. Este mai mult decât o vorbă, e ceva la care te vei gândi zile la rând.

Într-adevăr, modul în care ții la ceilalți este și cel care îți provoacă îngrijorarea și timiditatea. Încearcă să te concentrezi asupra ta, să iei lucrurile ușor și să nu îți faci griji cu privire la ceea ce fac alții.

Critica e o stradă cu două sensuri și va fi o călătorie mult mai lină odată de adaugi puțină compasiune.

Balanță


Să fii în preajma oamenilor este ceva foarte important pentru tine. Urăști să fii singur, așa că, la rândul tău, te găsești înconjurat de o mulțime de opinii diferite.

De obicei, acest lucru e tolerat bine de tine, deoarece ești pașnic și corect. Dar, din când în când, cineva îți spune ceva care chiar te afectează.

Poți păstra resentimente din cauza vorbelor altor persoane și asta se întâmplă doar din cauza faptului că urăști confruntarea și o eviți cu orice preț.

Problema este că singura persoană pe care o rănești cu adevărat ești tu însuți și ai tendința de a-ți plânge de milă după un timp.



Fă un pas înapoi, reflectează asupra criticilor și poți găsi câteva sfaturi utile pentru a putea face diferența între ceea ce trebuie să auzi și ceea ce îți va face rău pe termen lung.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Pești


Ești unul dintre cele mai emotive și sensibile semne zodiacale, ceea ce nu e un lucru rău în niciun caz, dar asta înseamnă că pui prea mult la suflet părerile altor persoane și ești foarte afectat de vorbele sau gesturile lor.

Uneori, joci rolul de victimă și este greu pentru ceilalți să te confrunte. Urăști când oamenii nu sunt de acord cu tine, iar asta uneori îți poate încețoșa judecata cu privire la o anumită situație.

Faci acest lucru mai ales pentru că îți dorești ca toată lumea să te placă și este într-adevăr doar un semn al nesiguranțelor tale. Cu toții primim critici, dar tu le lași să-ți afecteze relațiile.

Amintește-ți că oamenii care te iubesc sunt de partea ta! Cel mai probabil spun lucruri din dragoste și spre binele tău, altfel nu ar trebuie să facă parte din viața ta!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod