Cameron Diaz spune că nu îi mai pasă cum arată, de când a renunțat la actorie: „Nu mă spăl niciodată pe față”

Cameron Diaz a fost pentru mult timp una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood. Dar vedeta a părăsit strălucirea și alura glamour a vieții de vedetă în urmă cu aproape zece ani și odată cu acest pas a renunțat și la standardele de frumusețe impuse de societate.

Vedeta în vârstă de 49 de ani a dezvăluit recent că se gândește rar la aspectul său fizic și că nu se spală pe față „aproape niciodată”, deși spune că are „un miliard” de produse de îngrijire.

Citește și: Fiica cea mică a lui Steve Jobs a devenit model de succes. Eve nu va primi niciun ban din averea de 21,7 miliarde de dolari a tatălui său


În cadrul podcastului BBC Rule Breakers, Diaz a vorbit despre cât de liberă se simte acum că a ieșit din lumina reflectoarelor.


Ea a numit atracția Hollywood-ului ca fiind o „capcană” de care a reușit să scape după ce s-a căsătorit cu muzicianul Benji Madden, în anul 2015.

„Mă gândesc din nou la capcana în care suntem prinși, în special în societatea noastră, față de ceea ce prețuim, ceea ce considerăm ca fiind important. Dacă este important pentru tine, este în regulă”, a spus Diaz, citată de Daily Mail.

De când a decis să renunțe la actorie, Cameron a refuzat oferte de aproape 100 de milioane de dolari de a apărea în diferite filme, dar nu regretă acest lucru.


„Sunt o victimă a tuturor standardelor și exploatărilor la care sunt supuse femeile.
Am investit în toate la rândul meu, într-o vreme. Este greu să nu o faci, este greu să nu te privești în oglindă și să nu te judeci în funcție de unele standarde de frumusețe. Și cred că ăsta este cel mai important lucru, că în ultimii opt ani am devenit sălbatică. Sunt ca un animal sălbatic, sunt o bestie”, a glumit actrița, făcând referire la faptul că nu mai pune accent pe felul în care arată.

„Nu îmi pasă. Ultimul lucru la care mă gândesc în fiecare zi este felul în care arăt. Nu fac nimic. Nu mă spăl niciodată pe față”, a declarat Diaz, adăugând că are „un miliard” de produse cosmetice pe care nu le mai folosește.

„De două ori pe lună, dacă am noroc, îmi amintesc 'Aș putea să folosesc chestia asta.
Funcționează dacă o aplic o dată, nu?'”, a spus actrița. 

Ea spune că prioritatea sa, pe măsură de se pregătește să împlinească 50 de ani, este să „rămână puternică”.

În ciuda faptului că a renunțat la actorie, Diaz are în continuare un program de lucru încărcat. Ea și-a lansat propriul vin, numit Avaline.


Vedeta din „Masca” și „Mary cea cu vino-ncoa'” a lansat Avaline în iulie 2020, în asociere cu prietena și partenera sa de afaceri, Katherine Power. Vinul este obținut din struguri organici, nu conține zahăr adăugat și coloranți.

Ultimul rol al lui Cameron într-un film a fost în 2014, în adaptarea „Annie”.


Cameron Diaz s-a căsătorit cu chitaristul Benji Madden în ianuarie 2015, la locuința ei din Beverly Hills, California.
Ei s-au cunoscut cu zece luni înainte de nuntă prin intermediul lui Nicole Richie, prietenă apropiată a lui Cameron, care este căsătorită Joel Madden, fratele geamăn al lui Benji Madden. În decembrie 2019, cuplul a anunțat venirea pe lume a fiicei lor, Raddix.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod