Unghiiile ovale, forma în tendințe pentru 2021. 40 de manichiuri din care să te inspiri

Forma unghiilor este la fel de importantă pentru manichiura ta precum nuanța sau modelul nail art pe care îl alegi.
Există numeroase forme din care poți alege, de la stilul migdală, potrivit pentru unghii scurte sau unghiile de tip balerină sau coffin, poți alegi diferite forme care ți se potrivesc cel mai bine.

Însă forma ovală este una dintre cele mai bune alegeri, fiind foarte apropiată de forma naturală a unghiilor. Se potrivește atât pentru unghiile scurte, cât și pentru cele lungi și este una dintre cele mai confortabile și ușor de purtat forme pentru unghiile tale. Pentru că suprafața lor este suficient de mare, unghiile ovale sunt ideale pentru realizarea modelelor nail art.

Citește și: Ce manichiuri se poartă în 2021. 7 tendințe majore


De asemenea, forma ovală este potrivită atât pentru unghiile naturale, cât și pentru cele din gel sau acril. 

Cum să-ți faci unghiile ovale


Regula de bază pentru unghiile ovale este aceea de a imita forma ovală din zona cuticulelor și la nivelul vârfurilor atunci când îți pilești unghiile. Tot ce trebuie să faci este să miști pila stanga dreapta pentru a obține aspectul rontujit al vârfurilor, insistând asupra colțurilor.
Este alegerea ideală pentru unghiile scurte și medii, în special în cazul unghiilor naturale.

De ce să-ți faci unghiile ovale


„Unghiile ovale oferă un look delicat, natural, care este ușor de întreținut. Chiar dacă îți rupi o unghie, poți sacrifica puțin din lungime și în același timp să-ți păstrezi forma”, declară pentru cosmopolitan.com specialista în nail art Miss Pop.

Descoperă în galerie 40 de manichiuri pentru unghiile de formă ovală.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod