Sprâncenele pană, un trend care a pornit dintr-o glumă. Ţi-ai face aşa ceva?

Sprâncenele pană au devenit cel mai nou trend în materie de beauty. Chiar dacă la început au fost o glumă, ele au fost rapid adoptate de femeile din întreaga lume.

După lavanda pudrată care este cel mai nou trend în materie de vopsea de păr şi pistruii tatuaţi, acum vine rândul sprâncenelor să capete o nouă formă.

Stella Sironin, un make-up artist din Helsinki, Finlanda este cea care a venit cu ideea, însă totul a început ca o glumă. În aprilie, ea a anunţat pe Instagram că va iniţia un nou trend pentru sprâncene, folosind o imagine cu sprâncene sub forma de pană. Câteva zile mai târziu ea a specificat faptul că a glumit în privinţa acestui trend, însă efectul pe care l-a generat a fost incredibil de puternic.



Aşa au ajuns sprâncenele pană ("feather brows") cel mai nou trend în materie de beauty. Ele se pot face foarte uşor cu ajutorul unui gel pentru sprâncene care le fixează forma. Modul în care îţi pensezi sprâncenele are un efect puternic asupra felului în care arată faţa ta. De aceea, tot mai multe femei acordă o importanţa maximă acestui detaliu, ajungându-se până la tatuarea sprâncenelor pentru a obţine forma perfectă.

După ravagiile pe care le-au făcut pe internet, se pare că sprâncenele pieptănate şi modelate astfel încât să arate ca o pană vor deveni cel mai hot trend.
Ţi-ai face aşa ceva?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod