Ce coafuri să-ți faci în 2017 dacă ai părul rar

Buclele lejere, cu un aspect natural, oferă un plus de volum părului fin. Descoperă câteva coafuri pe care să ți le faci în 2017 dacă ai părul rar

Coada împletită

Eviți să-ți împletești părul pentru că la final obții o coadă prea subțire? Un truc simplu te va ajuta să creezi instant efectul de volum. După ce ai împletit părul și ai legat coada cu un elastic, trage cu grijă de laterale pentru a o lărgi. Poți folosi pentru asta și coada ascuțită a unui pieptăne, care îți va permite să tragi șuvițe subțiri în exterior pentru un plus de volum. Ideală este o coadă pe o parte, asociată cu o cărare laterală adâncă, ce are la rândul său scopul de a amplifica volumul.



Bob texturat

Tunsoarea pe care o porți te poate avantaja în cazul în care ai părul fin, dacă alegi variantele potrivite. De exemplu, un bob texturat, cu șuvițe tunse inegal, dar vârfuri drepte, este un stil la modă încă de anul trecut, care se menține în tendințe.
Această tunsoare se potrivește excelent celor care au părul rar și fin, fiind ideală pentru amplificarea volumului. Ondulează-ți părul foarte puțin după ce te speli pe cap, pentru a avea și mai mult volum.




Coada înfășurată

Poți avea o coadă la spate ce pare voluminoasă chiar dacă ai părul rar. Una dintre opțiuni este coada înfășurată cu o șuviță de păr, care va oferi instant efectul de mult păr. În acest fel părul tău va părea des, iar o astfel de coafură este extrem de simplu de realizat. Tot ce trebuie să faci este să-ți prinzi părul cu un elastic subțire la spate, iar apoi să separi o șuviță subțire pe care să o înfășori în jurul elasticului pentru a-l camufla, și pe care să o fixezi sub coadă cu o agrafă.




Volum în creștet

Dacă ai părul rar și ești tunsă scurt, încearcă o soluție foarte simplă, care oferă instant efectul de volum. Un stil precum cel al actriței Charlize Theron este ușor de realizat și se potrivește de minune părului fin și rar.
Aplică puțină spumă pentru volum și cu ajutorul degetelor creează în partea din față o zonă bufantă, care va oferi iluzia de păr bogat și voluminos.




Bentiță cu motive florale

Vrei o coafură care se potrivească perfect cu primăvara, dar care să-i ofere un plus de volum părului tău? Încearcă o bentiță decorată cu flori, într-o nuanță complementară părului tău. De exemplu, blondele ar trebui să aleagă tonuri de galben sau roz pal, roșcatele ar trebui să opteze pentru detalii colorate în tonuri de roșu magenta, iar brunetele ar trebui să aleagă nuanțe închise de roșu sau mov. Astfel de accesorii creează efectul vizual de volum dacă părul tău este rar.




Coroană împletită

Împletește-ți părul și apoi încadrează-ți chipul cu cozile împletite, pentru un efect de coroană. Este o coafură care se asortează de minune cu acest sezon, dar care te va ajuta să obții rapid efectul vizual de volum dacă părul tău este fin și rar. 




Bucle lejere

Buclele rămân întotdeauna o opțiune simplă pentru a oferi mai mult volum părului rar. Onduleurile lejere, care se numără de ani buni printre coafurile în tendințe, sunt foarte ușor de realizat și îți permit să creezi iluzia unei podoabe capilare bogate. 


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod