Cum să te coafezi dacă îți lași bretonul să crească. 20 de idei

Când vrei să renunți la breton și îl lași să crească, poate fi dificil să ascunzi șuvițele încă scurte din zona frunții. Descoperă câteva idei care te salvează

Șuvițe răsucite

Una dintre coafurile simple care te ajută să camuflezi bretonul în creștere este răsucirea șuvițelor din breton și fixarea lor cu agrafe. Poți realiza două șuvițe răsucite separat, dar și tot bretonul răsucit și fixat cu agrafe în creștet, un stil care îți va oferi și un plus de volum.

Părul împletit

Atunci când bretonul tău este în creștere și nu poți nici să-l prinzi și nici nu arată așa cum ți-ai dori, împletiturile sunt o soluție ușor de pus în practică. Împletește bretonul, leagă-l cu un elastic transparent și apoi fixează-l pe o parte cu ajutorul agrafelor.
Ascunde locul de prindere cu o altă șuviță de păr. În acest fel bretonul va fi perfect camuflat.

Coc înalt

Unul dintre trendurile acestui an este "semi cocul", care presupune prinderea unei secțiuni din păr într-un coc înalt. Iar acest stil este ideal și pentru a ascunde un breton în creștere. Prinde părul într-o coadă înaltă, pe care să o răsucești și să o fixezi în jurul bazei pentru a forma un coc simplu. Ridică apoi șuvițele din breton și fixează-le cu agrafe. 

Cărare pe mijloc

Un stil la care starurile de la Hollywood apelează pentru a-și masca bretonul în creștere este cărarea pe mijloc. Este o metodă de a "ascunde" la vedere bretonul, fiind o coafură cu un aspect relaxat și modern.
Bretonul este împărțit în două părți egale, imitând o cărare pe mijloc. Dacă bretonul este suficient de lung, poți prinde șuvițele după urechi, camuflându-le apoi cu șuvițe mai lungi.

Accesorii pentru păr

Eșarfele și bentițele sunt ideale pentru a camufla un breton în creștere. Folosește o eșarfă cu un model deosebit pe care să o legi pe cap pentru a ascunde bretonul. Vei obține un look interesant, cu un aspect retro, în stilul anilor '70.

Breton pe o parte

O altă coafură foarte simplă pentru a ascunde bretonul în creștere este aceea de a-l da pe o parte. Cărarea pe una dintre părți, pe care să-ți tragi tot bretonul, va imita aspectul unui breton lateral, tuns în scări. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod