Frumusețe la pachet - produse și accesorii ingenioase de la Sephora

Produse la format mic (de strecurat în poșetă sau în bagajul de cabină). Accesorii ingenioase, practice și nomade: haideți să începem cu acestea pentru o Frumusețe la pachet. Gama Made in Sephora continuă și în acest anotimp, să ne surprindă cu produsele sale cosmetice de geniu.  Să vedem dacă dorințele noastre cele mai arzătoare și ascunse sunt astăzi împlinite.

Un eye-liner ținut cu degetul, gloss-uri, balsamuri și creioane de buze jumbo, declinate într-o paletă de culori superbe, lacuri de unghii în spiritul flower power, accesorii pentru femeile cu capul pe umeri (și frumos aranjat), seturi de produse ultra-complete, pentru a evita orice risc de catastrofă cosmetică, blush-uri sau iluminatori stick cu aspect strălucitor etc. Care este punctul comun al tuturor acestor „bunătăți cosmetice” (de consumat fără moderație)? Un look splendid și o voie bună care se vede.

Fingertip Eyeliner - Acest eye-liner ingenios de prins cu indexul -ludic, foarte practic și declinat în nuanțe pop elegante– asigură reușirea trasării rapide și impecabile a liniei.

Cu ajutorul acestuia veți simți că vă controlați degetul și machiajul ochilor cu mintea și cu privirea!

V For V.O.L.U.M.E - Gene care își amplifică volumul! Cele 850 fibre ale acestui rimel care alungesc și îngroașă genele, le învăluie pentru a crea o privire magnetică, de femeie fatală... Nu ezitați să vă jucați cu culorile: negru, albastru, verde, roz sau prună!!

Flash Jumbo - Rujatul cu viteza luminii nu mai este un vis. Flash Jumbo Made in Sephora, aliatul dvs. indispensabil pentru o culoare intensă și o senzație de confort extrem, există acum în numeroase nuanțe: coral, nude, fucsia, roșu, bordo, cireașă, prună etc., pentru cele mai indecise dintre dvs. și pentru toate cele cărora le place să varieze plăcerile!

Kiss Me Gloss - Nu puteți alege între Dreaming of dessert și Peach obsession. Vă vine să vă lăsați tentată de Candy desire. Sau să vă lăsați sedusă de nuanțele Strawberry passion și Soda addiction. Cu acest gloss roll-on ultra-practic și parfumat, buzele dvs.
vor avea de unde alege.

Color Hit - Nuanțe inspirate de flori! Mac văratic, infuzie de trandafir, margaretă sălbatică, zambilă vibrantă. Celebrul lac de unghii Sephora se inspiră acum din universul floral și depune pe unghiile noastre 12 nuanțe care se întind de la nude la negru.

Blush to go- Cum puteți să vă îmbujorați obrajii oriunde vă aflați? Sephora are soluția ideală la această problemă delicată: acest blush cremos, care se ascunde în acest flacon foarte practic și care vă permite să aplicați cantitatea necesară, precisă, de produs pe partea bombată a pomeților.

Luminizer to go - Să se facă lumină! Pentru asta există acest iluminator cu textură cremoasă și finish irizat, care iluminează instantaneu tenul conferindu-i un aspect atât de proaspăt! Este suficient să-l aplicați sub arcada sprâncenei, la baza nasului, deasupra arcului lui Cupidon și sub pomeți.



Trusă de farduri „De la zi la noapte”  - Machiaj de zi lejer. O versiune de noapte, mai sexi. Această trusă cu 4 farduri de pleoape extrem de ușor de purtat, cu oglindă integrată și cu o broșură de instrucțiuni specifice, vă permite să treceți de la un stil la altul (de la un machiaj lejer la unul mai sexi), cu doar câteva aplicări rapide.



Pudră de îngroșare a sprâncenelor  - Secretul acestui produs de îngroșare a sprâncenelor este formula sa pudră, declinată în 3 nuanțe (pentru blonde, șatene și brunete), care intensifică sprâncenele cele mai fine. Nu rămâne decât să decideți dacă le doriți mai naturale și subtile, sau mai voluminoase și sofisticate.

Balsam delicios  -  Ce se găsește în acest ambalaj extrem de îmbietor? Un balsam fondant și hidratant cu nuanțe proaspete și subtile care vă acoperă buzele cu o peliculă colorată pentru a le face pe cât doriți de glamour.  

Agrafă aurie în formă de triunghi  -  Un ornament triunghiular: iată ce vă poate lipsi din produsele dorite pentru îngrijirea părului.

Pilă 4 etape  - Cu acest polizor de unghii puteți pili, poliza și șlefui unghiile și le puteți da luciul și forma dorită. Sephora a avut și buna idee de a-i crea un ambalaj și mai drăguț, la un preț absolut minuscul, ambele revizitate și ameliorate. Yeah!!

Set de manichiură  - Pensetă, unghieră, pilă, dispozitiv pentru împinsul și tăiatul cuticulelor, toate acestea servite în această trusă adorabilă și foarte practică.
Acum nu mai aveți nicio scuză pentru a vă neglija unghiile!


Set SOS de înfrumusețare 
-  Unghii care se rup, păr nedorit care se vede, păr ciufulit, lac de unghii cojit. Pentru că nu se știe niciodată când se poate întâmpla o catastrofă cosmetică, iată toate produsele de care puteți avea nevoie: o mini-pilă de unghii, o mini-pensetă, o oglindă de buzunar, două elastice de păr, două șervețele demachiante expres pentru ochi și două șervețele dizolvante expres. Și toate acestea întotdeauna la îndemână datorită acestui set!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod