Secretele de frumusețe care o ajută pe Cindy Crawford să arate impecabil la 55 de ani

Încă din anii '80 Cindy Crawford este un adevărat standard de frumusețe. Iar acest lucru nu s-a schimbat nici în prezent. Descoperă câteva reguli de îngrijire care o ajută să arate fenomenal la 55 de ani.
Unele vedete reușesc să îmbătrânească cu grație, fără să apeleze la operații estetice și intervenții invazive. Secretele lor sunt regulile stricte de îngrijire, dieta sănătoasă și mișcarea. Printre acestea se numără și Cindy Crawford, unul dintre supermodelele anilor '80-'90. 

Am învățat că îngrijirea pielii este precum antrenamentul fizic. Dacă te antrenezi o dată, nu vezi prea multe efecte. Dar dacă te antrenezi cu regularitate ani la rând, vei vedea diferența. Îngrijirea pielii este la fel. De aceea am făcut din îngrijirea pielii o rutină”, a declarat modelul într-un interviu din 2020 pentru Byrdie. „Nu este niciodată prea devreme și niciodată prea târziu să începi să ai grijă de pielea ta. Eu nu păstrez niciodată un secret bun de frumusețe pentru mine - îmi place să împărtășesc cu alte femei ceea ce funcționează pentru mine”, a mai spus vedeta.
Iată ce face Cindy pentru a arăta impecabil la 55 de ani:

Are grijă de corpul ei din interior


„Să arăți bine înseamnă să mănânci corect, să dormi suficient și să bei multă apă. De asemenea, trebuie să faci mișcare. Eu mă antrenez de câteva ori pe săptămână, fac drumeții și merg pe bicicletă”, a dezvăluit fostul model.

Citește și: Actrița care nu îmbătrânește. Cum reușește Lucy Liu să aibă un ten perfect la 52 de ani


Investește în produse de calitate


„Am învățat că merită să cheltui mai mult pe toate produsele pe care le aplici pe piele. Precum creme sau fond de ten. Poți să-ți cumperi o mascara mai ieftină, un gloss de buze sau o ojă la prețuri accesibile, dar tot ceea ce aplici pe piele merită mai mulți bani”, a declarat Cindy.

Nu își pensează excesiv sprâncenele


Într-un interviu pentru Vogue, Cindy a declarat că este mândră de faptul că nu și-a pensat excesiv sprâncenele în tinerețe, un sfat pe care i l-a dat și fiicei sale.
„Unul dintre sfaturile pe care i le-am dat lui Kaia este să nu-și penseze prea mult sprâncenele pentru că va regreta mai târziu”, a spus vedeta.

Aplică un ser pentru ten în fiecare dimineața


Modelul în vârstă de 55 de ani a dezvăluit că a învățat o regulă esențială de la Dr. Jean-Louis Sebagh, unul dintre medicii dermatologi de top ai vedetelor. „M-a învățat că ziua este pentru protejarea pielii și noaptea este pentru refacerea pielii”, a declarat Cindy. Ea își spală tenul dimineața, în timp ce-și face duș, apoi aplică serum pe față cât pielea este încă umedă.

Seara folosește întotdeauna retinol


„Mă demachiez întotdeauna înainte de culcare. Folosesc cremă de noapte cu retinol. Pentru reînnoirea celulară, în special pe măsură de îmbătrânim, este tot mai important să folosim retinol”, a mai spus vedeta.

Aplică zilnic cremă de protecție solară de la vârsta de 19 ani


„Am apărut bronzată la o ședință foto când aveam 19 ani și mi s-a spus că nu au cum să acopere pielea arsă.
De atunci îmi protejez pielea de soare”, a declarat Cindy pentru Redbook.

Doarme pe față de pernă din mătase pentru a-și proteja pielea și părul


„Am descoperit fețele de pernă din mătase care îmi protejează părul să nu devină încurcat și rebel peste noapte și am în mod clar mai puține linii pe ten de la fața de pernă când mă trezesc”, a mai spus vedeta.

Este realistă în privința standardelor de frumusețe


În cadrul unui interviu din anul 2009, Cindy a făcut o dezvăluire remarcabilă. „Nici măcar eu nu mă trezesc arătând ca Cindy Crawford! Ceea ce văd oamenii pe coperțile revistelor este un moment care a fost perfect - vântul, lumina, părul, machiajul. Dar în spate este un proces care durează două ore. Este bine să fii conștientă de presiunea din exterior, dar nu o pot lăsa să mă afecteze profund”, a declarat modelul.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod