Actrița care nu îmbătrânește: Cum reușește Lucy Liu să aibă un ten perfect la 52 de ani

Lucy Liu este unul dintre starurile de la Hollywood care par să fi descoperit secretele tinereții veșnice.
Cunoscută pentru rolurile din „Ally McBeal”, „Charlie's Angels” sau „Kill Bill”, actrița americană de origine chineză a împlinit 52 de ani în decembrie și arată cu cel puțin zece ani mai tânără. 

De-a lungul timpului, Lucy a dezvăluit câteva dintre secretele sale de înfrumusețare și regulile pe care le urmează cu strictețe. Iată cum reușește Lucy Liu să aibă un ten perfect la 52 de ani:

Folosește zilnic cremă cu SPF


Actrița a declarat că protecția solară este extrem de importantă pentru ea și consideră că este principalul pas pentru a ține la distanță ridurile. 

Sunt foarte riguroasă când vine vorba de aplicarea cremei cu factor de protecție solară, de purtarea unei pălării și unei eșarfe în jurul gâtului și pieptului”, a declarat Lucy într-un interviu din 2019 pentru publicația Future Of Personal Health. Vedeta este de părere că aceste zone „sunt, de fapt, mult mai sensibile la soare decât fața.”
Culoarea pielii și etnicitatea sunt alte două motive pentru care actrița are întotdeauna cremă cu SPF la îndemână. „Fiind asiatică, mă pot arde la soare dacă nu sunt atentă.
Tenul meu are și o tentă măslinie, fiind predispus la apariția cicatricilor cheloide, prin urmare sunt foarte precaută când fac cascadorii sau orice activitate intensă”, a mai spus actrița. 

Razele UVA și UVB produse de soare pot arde și îmbătrâni prematur pielea, de aceea protecția solară este necesară cu mult înainte de apariția semnelor de îmbătrânire. Este o metodă de prevenție, care va oferi rezultate majore în timp.

Nu folosește săpun pentru a-și curăța tenul


Atunci când nu poartă machiaj, Lucy a dezvăluit că se spală pe față cu apă și un prosop pentru curățare, fără loțiune sau săpun. Însă în zilele în care este machiată intens, în special după filmări, actrița folosește demachiant pentru a îndepărta fardurile din zona ochilor. „În acest fel nu trebuie să freci și să iriți pielea din jurul ochilor, indiferent cât machiaj porți. Apoi folosesc o loțiune pentru curățarea tenului și un prosop pentru a mă spăla pe față. După aceea amestec cremă hidratantă, Aloe vera și puțin ulei, apoi masez fața cu acest amestec”, a mai spus vedeta.

Apelează la acupunctură pentru a-și menține pielea sănătoasă


Lucy a declarat pentru CNN că preferă simplitate în ceea ce privește colecția sa de produse pentru îngrijirea pielii.
În schimb, cheltuie mai mult pe acupunctură. „Este un tip de medicină preventivă. Te duci o dată pe lună, îți faci un control și te asigură că totul este în regulă. Te ajută să te menții sănătos”, explică actrița.

A descoperit această practică a medicinii tradiționale chinezești prin intermediul părinților. „Face parte din cultura mea și din viața mea de mult timp. Și chiar funcționează. Te poate ajuta să slăbești, să-ți menții pielea tânără și am descoperit că poate să combată și starea provocată de diferența de fus orar după ce zbori cu avionul”, a declarat Liu.

Bea suficientă apă și nu consumă prea multă cafea


La fel ca multe alte vedete, Lucy Liu spune că bea multă apă pentru a avea un ten strălucitor și sănătos. Consumul adecvat de apă nu are un efect direct asupra pielii, însă contribuie la menținerea sănătății întregului organism prin hidratarea corespunzătoare și eliminarea toxinelor din corp. 

Pentru o perioadă lungă de timp Lucy nu a consumat deloc cafea. „Cofeina cred că are efecte negative asupra pielii” a spus actrița într-un interviu pentru CNN înainte de a include cafeaua în ritualul său de dimineața.
În urmă cu câțiva ani a descoperit că îi place gustul amărui al cafelei, însă nu bea mai mult de o ceașcă de cafea pe zi, de obicei dimineața, a dezvăluit ea într-un interviu pentru New York Magazine.

Își hidratează intens pielea


Produsul preferat al actriței este Aquaphor, o cremă universală pentru piele uscată. „Îi spun Aqua-for-everything (n.r. Aqua pentru orice). O poți aplica pe față iarna sau pe buzele crăpate. Este bună și pentru fundul bebelușului, dacă ești părinte sau pe tăieturi și vânătăi pentru a grăbi vindecarea. O am mereu în trusa de machiaj pentru a-mi hidrata tenul”, a declarat actrița pentru New York Magazine.

În ceea ce privește îngrijirea tenului, Lucy spune că și-a redus mult rutina: „Obișnuiam să fac o mulțime de lucruri seara, dar acum aplic ulei de cocos și cremă Avène pe ten și am terminat.”

Un alt produs preferat al starului este crema Yu-Be Moisturizing Skin Cream. „Este o cremă creată de un farmacist japonez. Este ideală atunci când filmez afară și simt că pielea mea este puțin uscată.
Mi se pare că cele mai multe loțiuni și creme sunt mult prea parfumate, dar aceasta este perfectă. A devenit crema mea hidratantă pentru orice situație”, a mai spus vedeta.

Nu apelează la tratamente faciale


„Nu îmi fac niciodată tratamente faciale. Cred că îți deteriorează pielea. Oamenii își fac peelinguri și dermabraziuni, dar tot ce conține cuvântul 'abraziune' nu este pentru mine”, a dezvăluit vedeta într-un interviu pentru CNN.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod