geaca

Denim in tendinte pentru primavara 2021

Nu exista nicio indoiala - denimul este marea tendinta din 2021. In ultimele cateva saptamani, am vazut o noua tendinta catre tinute care pariaza totul pe denim pentru sezonul viitor. Se spune ca niciodata nu ai prea multe perechi de blugi. Ei bine, e cazul sa te alaturi zicalei si sa o completezi cu "niciodata nu ai prea multe perechi de blugi cool”.

Totul a inceput in 2020 cu reactii impotriva blugilor skinny (ne pare rau, dar modelele cu croi drept si baggy sunt acum in trend) iar acum exista o lume intreaga de piese din denim pe care le vei iubi.

Iti sugeram in piese ușor de integrat in outfiturile zilnice, cu taieturi interesante, care se completeaza perfect cu o pereche de pantofi kitten heels, stiletto sau sport. Pentru un twist chic, mixeaza denimul cu piele, fie ca vorbim de o fusta, o jacheta sau de cizme inalte. Adopta un machiaj minimal pentru un vibe feminin, ingrijit si natural.

Diferenta pentru denimul dublu in 2021? Este vorba despre felul in care alegi nuantele de albastru. Indiferent daca vorbim de o camasa si fusta sau o jacheta purtata pe post de camasa, cu blugi, nuantele de denim purtate impreuna sunt cele mai actuale.

Cateva dintre elementele vestimentare cu care poti purta blugii tai preferati si care iti construiesc un stil modern, relaxat, sporty chic sunt hanoracele supradimensionate, printurile grafice, detaliile cu fermoar, logourile, tricotajele sport, dungile indraznete, rochiile color-block, tricourile si bustierele.

Poarta blugii tai preferati baggy cu un tricou simplu, o vesta tricotata si unul din modelele noi de geci de dama pentru sezonul de primavara: geaca de piele in nuante metalizate, jacheta tip camasa din piele sau geaca cu aspect matlasat cat timp mercurul din termometre continua sa ramana scazut.

Nu poti evada din nostalgia anilor ‘90 si vei adora aparitia constanta pe podiumuri a botinelor albe. Un lucru cert este faptul ca este ca aceasta tendinta are toate caracteristicile piesei ideale de tranzitie pentru primavara.  

Poarta jeansi cu un pulover cu guler inalt, o camasa din denim in aceeasi nuanta si botine albe, pentru o tinuta confortabila de primavara! In februarie poti purta botinele albe cu rochii inflorate si pulovere oversized, iar trecerea catre primavara o facem cu trench-uri, blugi si sacouri din piele.

Rochiile lejere din denim nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta pentru primavara. Sunt usor de purtat si potrivite pentru orice ocazie, atat pe durata zilei, cat si spre sfarsitul acesteia. Alege o rochie cu volane, accesorizata cu o curea pentru a evidentia linia corpului si vei obtine un look feminin, care impreuna cu accesoriile potrivite il transforma intr-un look urban& chic. Adauga o geanta de dama din piele - un accesoriu must have al acestui sezon si vei fi gata pentru orice intalnire!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod