10 vedete care au cel puțin 5 copii: Eddie Murphy are 10 și e de neoprit!

Multe cupluri celebre se mulțumesc cu cel mult doi-trei copii, dar aceste vedete au dus parentingul la alt nivel: și-au umplut casa cu copii!

Doi copii sunt prea mulți pentru majoritatea cuplurilor obișnuite, chiar și pentru vedetele din showbiz-ul internațional. Sunt vremuri complicate, în care incertitudinea planează asupra fiecărui om, astfel că sarcina creșterii unor copii a devenit o misiune foarte complicată, o responsabilitate uriașă, pe care tot mai puține cupluri sunt dispuse să și-o asume.


Cei mai mulți dintre cei care vor să devină părinți se mulțumesc cu unul sau doi copii, alții sunt fericiți și cu trei. Dar există și cupluri de vedete care, deși sunt foarte ocupate, au chiar cinci sau mai mulți copii, unii din mai multe căsătorii, alții dintr-una. Și, desigur, toți sunt fericiți.

De la Bruce Willis, care are cinci fete, până la Eddie Murphy, care aproape că are tot atâția copii cât o echipă de fotbal, acești părinți celebri au casa plină de copii.
1 din 11

Bruce Willis: cinci fete

Actorul are trei fiice, Rumer, Scout și Tallulah, cu prima lui soție, Demi Moore, și două fete, Mabel și Evelyn, cu actrița și modelul Emma Heming.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod