Frumuseţe. Cele mai bune demachiante naturale pe care le găseşti în bucătăria ta

Îndepărtarea eficientă a fardurilor este un pas extrem de important pentru un ten sănătos şi strălucitor. Dacă vrei să eviţi demachiantele agresive din comerţ, poţi încerca unele soluţii complet naturale, pe care cu siguranţă le ai la îndemână.

Uleiul de măsline

Chiar şi cele mai încăpăţânate farduri se dezintegrează în contact cu uleiurile naturale. Acestea reuşesc să descompună urmele rezistente de mascara, tuş sau creion dermatograf în numai câteva clipe. Pe de altă parte, uleiul are capacitatea de a-ţi hidrata intens pielea şi de a reduce necesitate de a freca intens pielea pentru eliminarea fardurilor. Vei evita în acest fel agresarea zonelor sensibile din jurul ochilor, în care apar de obicei primele semne ale îmbătrânirii.
Pune pe o dischetă demachiantă câteva picături de ulei de măsline şi şterge cu grijă tenul, apoi insistă asupra ochilor.

Avocado

Pasta obţinută dintr-un avocado bine copt este demachinatul 100% natural care te va uimi. Are o consistenţă grasă, datorită conţinutului ridicat de acizi graşi omega 3, ceea ce îl transformă într-un inamic serios al fardurilor rezistente. Pisează o jumătate de avocado, aplica pasta obţinută pe ten, las-o să acţioneze câteva minute, apoi îndepărtează cu o dischetă demachiantă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod