Culori de păr inspirate de natură. Creațiile uimitoare ale unei hairstiliste

Specialiștii în vopsirea părului, numiți coloriști, pot fi considerați adevărați artiști. Meseria lor nu presupune doar prepararea vopselei și aplicarea ei pe păr.
Este nevoie de multă experiență, dar și de talent, pentru a combina pigmenții potriviți astfel încât să obțină exact nuanța dorită de clientă.

Iar unii dintre ei duc totul la un alt nivel. Ursula Goff este un hairstilist și colorist din Kansas, Statele Unite, care se inspiră din culorile naturii pentru a vopsi părul clientelor sale în nuanțe spectaculoase. 
 

Citește și: Tunsori pentru păr mediu purtate de vedete. 20 de stiluri din care să te inspiri 

 
Artista apelează la pigmenți puternici și nu se teme să folosească orice culoare pentru a realiza adevărate opere de artă pe păr.
De la tonuri pătrunzătoare de albastru safir, nuanțe calde de ruginiu ce amintesc de peisajele de toamnă sau tonuri intense de galben și oranj ce copiază apusul de soare, Ursula poate reproduce orice frumusețe a naturii pe păr. 

Realizările sale sunt de-a dreptul impresionante și au devenit rapid virale pe rețelele de socializare. Ursula are peste 150.000 de fani pe contul său Instagram, unde postează frecvent rezultatele muncii sale. Descoperă câteva dintre cele mai frumoase creații ale coloristei americane.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod