Coca-Cola donează către Crucea Roșie bani pentru echipamente medicale

Sistemul Coca-Cola în Romania susține eforturile autorităților și donează bani pentru echipamente medicale, precum și băuturi pentru spitale și centre de carantină, în valoare totală de 200.000 de euro
Cele două companii care reprezintă Sistemul Coca-Cola în România (Coca-Cola România și Coca-Cola HBC România) au donat 100.000 de euro Crucii Roșii Române. Fondurile vor fi folosite de organizația noastră pentru achiziționarea de echipamente medicale și  materiale necesare în această perioadă, pentru a preveni infecția cu Coronavirus: măști de protecție, săpun, dezinfectant de mâini, șervețele și alte produse de igienă. Acestea sunt destinate spitalelor și centrelor de carantină din țară. 

Coca-Cola România și Coca-Cola HBC România au donat și o cantitate semnificativă de băuturi, în valoare de aproximativ 100.000 de euro.
Produsele  acoperă necesarul pentru o lună al spitalelor de boli infecțioase din țară specializate în tratarea Covid-19 și al centrelor de carantină. Băuturile vor ajunge la personalul medical și auxiliar, pacienți și cei găzduiți în centrele de carantină cu sprijinul filialelor de Cruce Roșie din toată țara. 

Contribuția Sistemului Coca-Cola susține eforturile autorităților romane de combatere a efectelor pandemiei COVID-19, ajutând misiunea personalului medical, aflat în prima linie a acestei lupte, precum și demersurile de prevenire a răspândirii bolii. 

"Trecem printr-o perioadă în care este mai important ca oricând să rămânem uniți, solidari și implicați.
Cei care luptă cu efectele acestei pandemii, de la autorități, instituții, ONG-uri, voluntari și pacienți, până la fiecare român care se adaptează unei situații cu totul noi, toți au nevoie de tot sprijinul pe care-l putem oferi. Salutăm eforturile tuturor celor implicați în această luptă, fiecare inițiativă care susține aceste demersuri și rămânem alături de comunitatea din care facem parte, continuând să ajutăm într-o perioadă în care avem nevoie, mai mult ca oricând, să putem conta unii pe ceilalți.”
, au declarat reprezentantii Sistemului Coca-Cola în România.

"Mulțumim Coca-Cola România și Coca-Cola HBC România pentru donația generoasă.
Datorită acestui ajutor financiar vom putea sprijini mai multe spitale cu echipamente medicale necesare în această perioadă. De asemenea ne bucurăm să putem asigura apă și băuturi răcoritoare personalul din unitățile medicale”
, a declarant Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română. 

Societatea Națională de Cruce Roșie din România, organizația umanitară cu expertiză în intervenția în situație de dezastre, este în colaborare permanentă cu autoritățile centrale și locale și oferă sprijin logistic, uman și material pentru a consolida răspunsul țării noastre la amenințarea cu noul coronavirus (COVID-19). 
 
#RomâniaSalveazăRomânia

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod