12 nuanțe de ojă în tendințe toamna 2021

Dacă ți-ai pregătit garderoba pentru sezonul rece este momentul să afli și care sunt nuanțele de ojă în tendințe pentru această toamnă.
Așa cum se întâmplă de fiecare dată când facem trecerea de la un anotimp la altul, culorile pe care le alegem pentru unghiile noastre se adaptează treptat noului sezon. 

Pentru toamna 2021 se fac remarcate câteva dintre alegerile clasice pentru această perioadă a anului. Vom vedea tot mai des nuanțe ce se asortează perfect cu sezonul, de la tonuri de roșu burgund, ciocolatiu, gri și până la nuanțe surprinzătoare, precum alb ecru sau roz transparent.

Citește și: 10 manichiuri nail art care se poartă în toamna 2021


Iată ce nuanțe să alegi pentru manichiurile tale în toamna 2021:


Negru

Oja neagră a devenit o alegere clasică pentru manichiurile sexy și sofisticate, fiind o opțiune excelentă și pentru evenimentele speciale, nu doar pentru un look casual. Se poartă negrul intens, strălucitor, care oferă o alură glam specială.

Ecru

Deși sunt în mod obișnuit populare în timpul verii, unghiile albe devin tot mai populare în orice sezon. În această toamnă se poartă în special tonurile șterse de alb, precum albul ecru.

Roz transparent

Rozul este alegerea clasică pentru manichiura de primăvară, însă în această toamnă sunt în tendințe ojele roz translucide, care au un aspect natural și feminin.

Verde pal

Trendul major în materie de culori pentru manichiuri din acest an a fost în mod clar dominat de nuanțele de verde. Tendința se menține și în această toamnă, iar nuanța vedetă este verdele pal, foarte deschis.

Teracotă

Nicio altă culoare nu reprezintă acest anotimp cu un farmec aparte mai bine decât tonurile delicate de teracotă. Este combinația perfectă între roșu, maro și oraj, iar variantele din care poți alege sunt nelimitate.
O ojă într-o astfel de nuanță poate deveni alegerea ta de bază pentru acest sezon.

Roșu burgund

O altă opțiune clasică pentru manichiurile tale de toamnă este roșul burgund. Este o nuanță de vișiniu cu subton albastru, inspirată de culoarea vinului cu același nume.

Ocru

Galbenul poate că nu este prima culoare de ojă la care te gândești pentru manichiurile tale de toamnă. Dar în acest sezon se poartă un ton de galben muștar numit ocru, o culoare ce amintește perfect covorul de frunze galbene din peisajul de toamnă.

Gri deschis

Griul este opțiunea perfectă dacă vrei o manichiură delicată, monocromatică. Sunt în trend tonurile reci și deschise de gri, care vor realiza un contrast interesant cu bronzul obținut de-a lungul verii.

Roșu clasic

O culoare care nu pote lipsi din colecția ta de oje, roșul clasic nu se demodează niciodată și este alegerea ideală atunci când nu știi pentru ce nuanță să optezi. Se potrivește cu orice ținută de toamnă, indiferent ce culori incluzi.

Verde petrol

Dacă nuanțele deschise de verde nu sunt pe placul tău, poți opta pentru tonurile închise de verde care se poartă sezonul acesta. Verdele petrol, o nuanță cu subton albastru, sau verdele smarald sunt două nuanțe care se vor potrivi perfect cu ținutele tale de toamnă.

Auriu

Oja în nuanțe metalice devine întotdeuna mai populară pe măsură ce ne apropiem de sezonul rece. Se poartă nuanțele de auriu metalizat intens, care creează acel efect strălucitor pe toată suprafața unghiei.

Bleumarin intens

Unghiile într-o nuanță intensă de albastru închis se numără de asemenea printre trendurile sezonului. Este vorba în special de nuanțele închise de bleumerin, dar care păstrează intensitatea albastrului electric.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod