Vârsta nu contează: Supermodelul Helena Christensen, ședință foto incendiară la 52 de ani

Helena Christensen, unul dintre modelele de top ale anilor '90, a realizat o ședință foto pentru un brand de lenjerie intimă și demonstrează că arată la fel de bine ca la începutul carierei.
Modelul danez în vârstă de 52 de ani și-a pus în valoare silueta impecabilă purtând un set de lenjerie intimă din dantelă. Look-ul a fost completat de un machiaj sexy, vedeta purtând un ruj roșu intens.

Helena a fost art-director, fotograf și model pentru acest proiect. Ședința foto a fost realizată în locuința sa din New York, iar modelul folosește un dispozitiv special pentru a realiza singură fotografiile. Ea apare purtând diferite seturi din noua colecție a brandului de lenjerie intimă Coco de Mer London.
Într-una din imagini, apare stând pe marginea patului, în dormitorul său, purtând o lenjerie intimă din dantelă.
Alte fotografii sunt realizate în baie.

Imaginile postate pe pagina sa de Instagram au strâns peste 50.000 de aprecieri, iar prietenii săi celebri, precum și fanii, s-au arătat încântați de silueta sa impecabilă.

Citește și: Frumoasă ca mama, rebelă ca tata. Fiica lui Charlie Sheen și a lui Denise Richards a plecat de acasă și a renunțat la liceu


Helena Christensen și-a început cariera de model în anul 1986, când a câștigat titlul Miss Univers Danemarca. A devenit unul dintre supermodelele de top ale anilor '90, alături de Linda Evangelista, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson și Claudia Schiffer.

De-a lungul timpului, ea a vorbit despre trucurile pe care le folosește pentru a se menține în formă.
Printre pasiunile sale se numără aceea de a înota în „râuri, lacuri și oceane”.

„Cred că este important să încercăm cât mai multe forme posibile de activitate fizică, dar în același timp să includem și natura în ele. Inoată în oceane, înoata în râuri, înoata în lacuri. Fă drumeții, trekking, taie lemne - sunt cele mai bune forme de antrenament pentru că nu le vei simți ca pe un antrenament. Simți că ești viu”, a declarat modelul într-un interviu din 2019 pentru Daily Mail.

Deși este cel mai bine cunoscută pentru activitatea sa de model, Helena este în prezent designer vestimentar, fotograf și deține un studio împreună cu prietena sa, Camilla Staerk.

Ea a avut o relație de cinci ani cu actorul american Norman Reedus și au împreună un fiu în vârstă de 21 de ani, pe nume Mingus Lucien.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod