#VeștiBune: Părul alb este frumos! 40 de femei care au renunțat să se mai vopsească

După lunile petrecute în izolare, timp în care și saloanele au fost închise, probabil te-ai străduit să-ți acoperi firele albe cum ai știut mai bine.
Dacă nu ești obișnuită să te vopsești singură acasă, izolarea a fost o adevărată provocare din acest punct de vedere. Dar ce ar fi dacă nu te-ai mai strădui să ascunzi părul alb? 

Ce ar fi dacă l-ai lăsa să crească exact așa cum este el? Ai putea descoperi că părul tău alb este, de fapt, o adevărată comoară, nu ceva de care să te rușinezi.

Unele femei au făcut asta. Și după această perioadă de izolare tot mai multe au descoperit că părul alb este frumos și arată excelent atunci când începi să-l iubești și să-l pui pui în valoare. 
 

Citește și: Tunsori filat pentru orice tip de păr.
40 de idei 


Nu doar că vei arăta cât se poate de cool, dar vei face și economie. Gândește-te numai la banii pe care îi cheltuiești cu fiecare vizită la salon pentru a te vopsi. Și mai este vorba și despre orele în șir petrecute pe scaunul hairstilistului, mai ales dacă alegi o nuanță elaborată.

Trebuie să recunoaștem că nu este ușor să acceptăm firele albe. Părul alb simbolizează trecerea anilor și ne amintește constant că înaintăm în vârstă și că ne îndepărtăm tot mai mult de anii tinereții.
Cu toate acestea, este un privilegiu că îmbătrânești. Iar firele tale albe ar trebui să fie un motiv de mândrie. În plus, părul alb este un trend important de câțiva ani și te poate ajuta să obții un look șic și modern.

După ce ai decis să-ți pui în valoare părul alb, nu uita că întreținerea lui este la fel de importantă. Folosește un șampon albastru sau violet care elimină pigmentarea galbenă și amplifică tonurile argintii ale părului alb.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod