Tunsori filat pentru orice tip de păr. 40 de idei

Tunsorile filate revin cu regularitate în tendințe, iar anul acesta se poartă din nou tunsori în stilul anilor '70, cunoscute drept shag sau shaggy. Descoperă 40 de idei de tunsori filat din care să te inspiri dacă vrei să-ți schimbi look-ul.
Dacă până anul trecut au fost în tendințe tunsorile cu vârfuri tăiate perfect drept, numite tunsori blunt, anul acesta revin în forță și tunsorile filate, ce amintesc de stilurile retro care se purtau în anii '70, '80 și '90.
 

Tunsori filat, excelente pentru orice tip de păr 

 
Tunsorile filat arată excelent pe orice tip de păr, fie că este drept, ondulat sau creț. Însă tunsorile filate sunt o opțiune excelentă dacă ai părul fin și vrei să-i oferi mai mult volum. Deși poate ai senzația că filarea îți va reduce din volum, faptul că părul tău este tuns în scări inegale creează dimensiune și iluzia de păr des.
Pentru ca acest efect să fie creat, este necesar ca șuvițele inegale să fie plasate corect, de aceea au nevoie de un hairstilist cu experiență.

Există mai multe tipuri de tunsori filat din care poți alege. Iată care sunt principalele stiluri: 


Tunsori filat cu breton


O tunsoare filată arată foarte bine în varianta cu breton. Îți încadrează perfect chipul și îți pune trăsăturile în valoare, fiind un look retro cu accente moderne ce amintește de tunsoarea shag apărută în anii '70. Jane Fonda a fost una dintre primele staruri care a purtat acest look, stilul său devenit rapid foarte popular.
Încă din toamna anului trecut tunsoarea shaggy a revenit în trend, numeroase staruri optând pentru diferite variante ale acestui look.

Tunsori filat pentru păr mediu


Părul de lungime medie este candidatul ideal pentru o tunsoare filată. Creează volum în zone strategice și te ajută să-ți pui în valoare trăsăturile feței prin șuvițele inegale care încep de obicei din zona pomeților sau a bărbiei. Poți opta pentru mai mult volum în partea de sus a capului, pentru a obține efectul de păr mai des. Obții astfel o tunsoare numită mullet, foarte populară în anii '80.
 

Tunsori filat pentru păr lung


Tunsorile filate arată la fel de bine și în cazul părului lung. De fapt, un păr de aceeași lungime va arăta banal și va părea mai rar, comparativ cu unul tuns în scări inegale și filate. Șuvițele mai scurte ar trebui să înceapă din dreptul bărbiei, astfel încât să accentueze trăsăturile chipului. Poți opta și pentru breton, care va completa perfect o tunsoare filată. Bretonul scurt și drept este una dintre opțiunule preferate ale starurilor, însă poți alege un breton mai lung, care se continuă treptat pe laterale prin șuvițe filate.

Tunsori filat scurte


Filarea părului este de obicei un pas indispensabil atunci când vorbim de tunsorile scurte.
Șuvițele cu vârfuri drepte arată ciudat, de aceea acest pas este esențial pentru a crea acele tunsori pixie în trend. Este o opțiune perfectă pentru femeile care au părul fin sau rar, fiind cea mai bună variantă de a oferi mai mult volum părului. 
 
 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod