Cele mai frumoase 30 de tunsori pentru părul lung. Pune-l în valoare!

Ai așteptat ani la rând ca părul tău să crească și să fie atât de lung pe cât ți-ai dorit. Cu toate acestea, ai o problemă cu care se confruntă numeroase femei care au părul lung: îl ții aproape tot timpul prins în coadă și nu prea reușești să-l pui cu adevărat în valoare.
Pentru că nu avem timp, suntem mereu pe fugă și nu ne permitem să ne coafăm zi de zi, apelăm la cele mai simple modalități de a prinde părul lung: fie îl strângem într-o coadă la spate, o coadă înaltă sau un coc răsucit.

Motivul pentru care apelezi des la astfel de stiluri poate fi tunsoarea pe care ai ales-o. Chiar dacă părul tău este atât de lung pe cât ai vrut, este posibil să nu arate așa de bine cum ți-ai imaginat din cauza tunsorii. La fel ca și în cazul unei tunsori medii sau scurte, forma pe care o are părul poate face diferența dintre un look modern, cool și unul care pare învechit și care te îmbătrânește.

De exemplu, părul foarte lung, de aceeași lungime, nu te avantajează niciodată.
Are un aspect plictisitor și atrage atenția în partea de jos a corpului, ceea ce te face să pari mai scundă. 
 

Citește și: Tunsori pentru păr mediu purtate de vedete. 20 de stiluri din care să te inspiri 

 
Pentru a-ți pune cu adevărat în valoare lungimea părului optează pentru tunsori care îi oferă formă și dinamism. De exemplu, tunsorile în scări laterale îți încadrează chipul și îți pun trăsăturile în evidență. De câțiva ani se poartă tunsorile cu vârfuri drepte, de tip blunt, care arată excelent în cazul părului lung.
Reușesc să creeze impresia unui păr mai des și mai voluminos.

Și bretonul este o opțiune foarte bună pentru părul lung. Poți alege o tunsoare cu breton indiferent dacă ai părul drept sau ondulat. Se poartă bretonul de tip cortină, separat pe centru, care se potrivește perfect unui păr ușor ondulat și voluminos. Vei obține un look foarte sexy în stilul Brigitte Bardot.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod