Ce este tunsoarea ascunsă şi cum să-ţi faci şi tu. 20 de imagini din care să te inspiri

Dacă eşti o rebelă în adâncul sufletului, dar nu ai suficient curaj încât să te manifeşti, atunci acest stil în tendinţe este ideal pentru tine.
Este vorba despre tunsoarea ascunsă, un stil rebel şi interesant, care presupune tunderea părului foarte scurt în zona cefei. Atunci când părul tău este prins, tunsoarea nonconformistă este pusă în valoare. Iar când nu vrei să atragi atenţia şi îţi laşi părul pe spate, tunsoarea ta este insesizabilă.

Părul din zona cefei este tuns foarte scurt, iar cu ajutorul unei maşini de ras sunt realizate modele inedite, care amintesc de liniile unui tatuaj. De la forme geometrice, flori, linii, valuri sau modele complicate de tip Mandala, toate acestea pot fi realizate în cadrul tunsorii tale ascunse.
De asemenea, pot fi folosite culori inedite, puternice, precum albastru, verde, roz sau mov pentru a colora în stiluri interesante modelele realizate pe păr.


Miley Cyrus, Scarlett Johansson sau Rihanna se numără printre starurile care au încercat deja acest stil nonconformist. O tunsoare ascunsă este o alegere bună dacă ai cochetat de-a lungul timpului cu ideea de păr foarte scurt. Îţi permite să experimentezi ceva nou, inedit, dar fără să-ţi asumi un risc prea mare.

Este bine de ştiut că o tunsoare ascunsă poate avea câteva dezavantaje.
În primul rând, dacă ai părul rar, o tunsoare ascunsă îl poate face să pară şi mai rar pentru că porţiunea din zona cefei va fi îndepărtată. Iar în al doilea rând, când te plictiseşti de acest stil şi te afli în perioada de tranziţie în care aştepţi să-ţi crească părul, nu vei avea prea multe opţiuni de coafare la dispoziţie. Părul scurt de la spate, în creştere, va fi vizibil atunci când îţi prinzi părul.


Printre coafurile care pun cel mai bine în valoare o tunsoare ascunsă se numără cocul înalt, prins în creştet, care va expune complet modelul desenat pe ceafă.
De asemenea, împletiturile sunt ideale pentru a evidenţia tunsoarea rebelă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod