Kuma aduce designul modern în baia ta

Colecţiile versatile pentru baie, cu un design modern, dedicate relaxării - sunt cerinţele cel mai des întâlnite la momentul actual. Băile au devenit în primul rând zone de wellness, iar din acest motiv, spaţiile sunt complet transformate, pentru a putea integra cu succes elemente de design moderne. Un astfel de exemplu este Luxline, cada independentă de la Kuma. O cadă asociată cu designul modern, luxul şi calitatea, care va fi cu siguranţă punctul de atracţie în baia ta. Wellness şi design, într-un element care va transforma baia ta într-un refugiu pentru relaxare.

Un adevărat spa la tine acasă!

Kuma explorează cu Luxline o interpretare mai modernă a căzii de baie, combinând un design elegant, organic, cu o calitate de neegalat a materialelor folosite, pentru a creea o piesă uimitoare în orice baie. O cadă generoasă, cu un volum de 300 de litri, realizată din materiale excepţionale: marmura sau granitul Kuma. Materiale compozite turnate, care sunt formate din granule de marmură naturală sau granit, în amestec cu răşini poliesterice. Suprafaţa căzilor este acoperită cu un gel fără pori, care conferă rezistenţă, impermeabilitate, proprietăţi antibacteriene şi anticalcar.

Materialele se intreţin uşor, sunt rezistente la variaţii de temperatură, nu se pătează, nu absorb şi nu reţin apa.

Spre deosebire de piatra solidă, materialele folosite de Kuma pentru cada Luxline, se simt calde la atingere, ceea ce face din folosirea aceastei căzi, o experienţă relaxantă, de neuitat. Formele organice, ergonomice, deosebite, sunt elemente care trebuie să fie experimentate de cei care îşi doresc o casă contemporană, adaptată stilului de viaţă modern. Kuma îţi oferă acum această piesă uimitoare de design.

O cadă opulentă, profundă, în care te poţi scufunda şi visa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod