20 de coafuri pe care să le încerci primăvara aceasta

Împletiturile masive revin în tendinţe în fiecare primăvară, iar 2017 nu face excepţie. Află ce coafuri să porţi sezonul acesta

Buclele naturale

Dacă ai părul creţ, primăvara aceasta este ocazia perfectă de a-i pune în valoare textura naturală. Se poartă părul cu onduleuri masive și bucle cu un aspect natural. Cu cât este mai voluminos părul tău, cu atât mai bine.

Breton gros

Bretonul gros revine în tendințe anul acesta, iar primăvara este sezonul ideal pentru o schimbare de look. Alege un breton gros drept dacă vrei ca părul tău să pară mai des. Te poți folosi de un breton pe o parte, în scări, pentru a obține un efect de alungire a chipului dacă ai fața rotundă și îți dorești să pari mai suplă.

Cocul răsucit

Un coc răsucit, de tipul celui franțuzesc, înlocuiește în acest sezon clasicul coc de balerină care a fost alegerea tuturor timp de câțiva ani la rândul. Tot ce trebuie să faci este să-ți răsucești o coadă prinsă la spate și să o fixezi cu ajutorul agrafelor.
Este un stil foarte ușor de obținut.

Împletituri masive

Părul împletit în stilul coadă de pește te va ajuta să obții o coafură feminină și romantică, perfectă pentru primăvară. Folosește o coadă subțire de pieptăne pentru a lărgi cu grijă împletitura. Scopul este să obții o coadă masivă și un aspect de păr bogat. 

Împletitură franțuzească

Părul împletit în stil franțuzesc, în special în două cozi perfect simetrice, este un alt trend important al acestei primăveri. Pornește împletitura din vârful capului și continuă până la vârfuri. 

Bobul în linii perfecte

Un bob sau un lob, adică bob ceva mai lung, arată uimitor atunci când vârfurile sunt tunse perfect drept. O astfel de tunsoare cu precizie geometrică se potrivește excelent celor care au părul drept în mod natural.
Vei pune în valoare textura sa naturală și vei avea în fiecare zi o coafură impecabilă fără prea mult efort.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod