Ce activități @Max poți avea cu copilul în această primăvară la Mega Mall

Temperaturile mai ridicate oferă mamelor ocazia perfectă pentru ieșirile alături de copii.
Pe lângă plimbările prin parcuri, poți încerca și câteva activități care antrenează spiritul ludic al copilului tău și îi dezvoltă gândirea creativă. În plus, toate aceste mici escapade împreună cu piticul tău, pe care ți le vei aminti cu drag când cel mic va crește, vor întări relația voastră. Iar pentru că știm cât de ocupată poate fi ziua unei mămici, ți-am pregătit câteva idei de activități pentru copii, perfecte pentru această primăvară. Iată care sunt acestea!

Program de activități primăvăratice pentru copii:

Dacă te numeri printre mămicile care au mai mult timp în weekend decât în restul săptămânii, te putem ajuta să umpli următoarele weekenduri cu activități pe care orice pitic ar vrea să le încerce. Iar Mega Mall va deveni atracția preferată din această perioadă a copiilor, datorită atelierelor tematice și lecțiilor interactive găzduite.



În weekendul 4-5 martie, Mega Mall va deveni Planeta Mărțișor, unde copiii pot sărbători venirea primăverii @Max, împreună cu Zâna Mărțișor, în cadrul unor workshop-uri și activități interactive. Ziua de 5 martie vine și cu o distracție extra de bifat pe lista activităților - o petrecere cu baloane de apă și săpun.

Pe 11-12 martie și 8-9 aprilie, activitățile pentru copii vor aduce primăvara la Mega Mall prin Mini Art Show by Ioana Ginghină, o serie de ateliere creative, Aventuri de primăvară și Aventuri de sărbătoare, în timpul cărora micii participanți pot învăța secretele grădinăritului și se vor delecta cu spectacolele interactive.

Între 18 și 19 martie, micii artiști își pot dezvălui simțul artistic în Weekend-ul micilor vedete, defilând la prezentări de modă, participând la ședinte foto și etalându-și calitățile speciale în concursul de talente dedicat lor. În același weekend, copiii vor putea vedea cum știința devine amuzantă, cu ajutorul lecțiilor interactive Funtastic Science Party Time, Fun Statio, Ice Age și Reacto Magia, care le vor dezvălui celor mici informații despre reacțiile chimice, stările de agregare ale apei și multe altele.

Weekendul 25-26 martie este perfect pentru momentele petrecute în familie. Cei mici se vor putea bucura de jocurile copilăriei de altădată împreună cu frații, părinții și bunicii lor în Weekend-ul dedicat familiei.

Aventurile copiilor continuă între 1 și 2 aprilie, când Țara Minunilor se transformă pentru două zile în Țara Minciunilor, într-un atelier de creat personaje din linguri de lemn, care va fi urmat de piesa de teatru pentru copii, Pinocchio.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod