Alinare

Ce îl face să sufere, în funcţie de zodia lui

Nimănui nu îi place să fie supărat, este o senzaţie neplăcută şi te alegi cu o durere groaznică de cap. Deci, de ce le provocăm şi altora acest sentiment?
Peşti
Dintre toate semnele zodiacale, Peştii sunt cei mai sensibili şi miloşi. Insuletele tale îi va afecta destul de mult şi îi vor răni sentimentele. Odată acţionat aşa, cel mai probabil vei pierde încrederea lor definitiv.

Berbec

Berbecului îi place să conducă şi este foarte implicat. Atunci când le spui că au făcut ceva greşit sau că încearcă să preia o sarcină şi să pretină ca fiind a lui de la început, vei atrage mânia lui. De asemenea, dacă îi spui ce să facă, probbail te va ignora.

Taur
Taurul poate fi loial şi răbdător, dar de asemenea foarte încăpăţânat.
În cazul în care îl forţezi să facă ceva ce nu vor, atunci nu vor face. Taurii nu iubesc spontaneitatea, ei doresc ca lucrurile să fie în ordine şi să le organizeze aşa cum ştiu ei.

Gemeni

Nativul din Gemeni este inteligent şi spiritual, dar, de asemenea, un pic superficial. Îi place să vorbească, aşa că dacă îl ignori sau refuzi să îl bagi în seamă o va lua ca pe o ofensă personală.

Rac
Racul poate fi loial şi de încredere, dar este şi foarte sensibil. Dacă i-ai rănit intenţionat sentimentele, nu te aştepta să treacă peste pentru că el nu va uita acest lucru.
El îşi va aminti întotdeauna ce ai făcut.

Leu
Leul este stăpân şi se hrăneşte cu admiraţie. Spunându-i că nu contează sau să te lauzi că eşti mai bun ca el nu vei face altceva decât să îi scoţi latura rea la suprafaţă. Nu suportă când cineva încearcă să îi reducă stima de sine.

Fecioară
Dintre toate semnele zodiacale, Fecioara este cea mai analitică şi logică. Nu îi place când i se spune că gândeşte greşit sau că ceea ce face nu are sens. Dacă o superi şi îi cauţi nod în papură atunci când a organizat ceva meticulos, atunci te vor displăcea.


Balanţă
Balanţa, la fel ca nativul din Gemeni, este superficială şi tânjeşte după prezenţa altor persoane. Nu o ignora, căci astfel o vei face să sufere enorm.

Scorpion
Scorpionul simte totul la intensitate maximă, aşa că dacă îi răneşti sentimentele, atunci îl vei duce în punctul de a plânge. De asemenea, dacă îi sui să se oprească din plâns, el o va face şi mai cu poftă!

Săgetător
Nu vei reuşi să superi prea uşor un Săgetător, deoarece acesta tinde să ia partea bună din orice situaţie neplăcută. Însă, fiind extrem de independent, el urăşte să i se spună ce să facă.

Capricorn
Capricornul este independent, aşa că preferă să facă lucrurile în felul lui.
Nu îl forţa să facă ceva diferit sau să îi critici modul de acţiune, altfel îl vei face să sufere.

Vărsător
Vărsătorul este încăpăţânat şi îşi susţine convingerile cu tărie, aşa că nu îi spune că face ceva greşit fără să îi dai argumente. La fel ca Gemenii şi Balanţele, aceştia nu suportă să fie ignoraţi.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod