Ce tunsori să alegi în 2017 dacă ai fața rotundă

Atunci când alegi o tunsoare pentru fața rotundă, scopul este să reduci vizual volumul chipului. Descoperă câteva dintre stilurile care te avantajează cel mai mult

Cărarea pe mijloc

Cărarea pe mijloc este o alegere clasică pentru femeile care au fața rotundă. Alege o tunsoare care pune în valoare cărarea pe mijloc, cu șuvițe care încadrează perfect chipul și reduc efectul de chip voluminos, așa cum este stilul ales de modelul britanic Cara Delevingne. Ai grijă să nu-ți dai părul după urechi, ci să-i permiți să-ți încadreze chipul. Un spray pentru texturare, așa cum sunt cele pe bază de apă sărată, te va ajuta să creezi un look relexat, ușor răvășit.



Pixie

Pentru a echilibra trăsăturile unui chip rotund, tunsoarea pixie este o opțiune perfectă, așa cum o demonstrează și stilul ales de actrița Ginnifer Goodwin. Pomeții, adesea mai puțin definiți în cazul femeilor cu fața rotundă, sunt evidențiați de această tunsoare.
Ai grijă ca puțin păr să fie vizibil și în dreptul urechilor, pentru a atrage atenția asupra pomeților. 



Breton pe o parte

Fie că alegi părul lung sau părul scurt, precum tunsoarea purtată de actrița Michelle Williams, bretonul lung pe o parte te va ajuta să-ți sculptezi trăsăturile dacă ai chipul rotund. Bretonul lung, care pornește de deasupra unei urechi și se sfârșește lângă cealaltă ureche creeze impresia de alungire și iluzia unei figuri mai subțiri.



Bob

Un bob structurat, precum cel purtat de modelul Kate Mara, este o altă opțiune pe care să o iei în calcul dacă ai fața rotundă. Cărarea pe mijloc, buclele lejere și vârfurile inegale reușesc să reducă vizual volumul unui chip rotund.



Breton pe păr ondulat

Un alt stil de breton care este în vogă anul acesta este ideal pentru femeile cu chipul rotund. Bretonul pe părul ondulat sau creț este o tendință importantă a anului 2017.
Pe lângă faptul că îți încadrează foarte bine chipul oferind impresia de subțiere, această tunsoare îți permite să pui în valoare structura naturală a părului creț sau ondulat, fiind foarte ușor de întreținut.




Cărarea pe o parte

O tunsoare foarte simplă, care îți va permite să-ți pui în valoare pomeții dacă ai fața rotundă. Este vorba despre un stil cu o cărare adâncă pe o parte, precum cel ales de actrița Kristen Dunst.





Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod