Cum îți dai seama dacă te minte cineva în funcție de scrisul său

Minciunile și lipsa de onestitate sunt toxice pentru comunicare și reprezintă un obstacol imposibil de depășit atunci când încerci să construiești o relație bazată pe încredere.
Iar un test cu poligraful nu reprezintă o soluție la îndemâna oricui pentru a-ți da seama dacă te minte cineva, așa că încercăm să ne ghidăm după limbajul corpului (modul în care o persoană își ține mâinile sau își direcționează privirea), precum și după scrisul unei persoane. Cu alte cuvinte, ne bazăm pe intuiție și pe grafologie (studiul scrisului de mână a unei persoane) pentru a identifica dacă ne minte cineva. Există mai multe modalități bazate pe două semne majore prezente în grafologie.
Iată cum știi când te minte cineva în funcție de scrisul său!

Modalități prin care realizezi dacă te minte cineva conform scrisului său


1. Felul în care scrie literele O și A


Potrivit lui Bart Baggett, fondatorul Handwriting University, felul în care o persoană scrie de mână literele mici "O" și "A" poate reprezenta un indiciu semnificativ care determină dacă persoana în cauză minte sau nu. Există o diferență între persoanele care au o natură secretoasă și mincinoșii adevărați.
O persoană secretoasă poate minți prin omisiune, păstrând anumite informații pentru ei. Acest tip de oameni scriu litera "O" cu un cerc în interiorul literei, pe partea dreaptă. Cu cât este mai mare bucla internă, cu atât mai multe secrete ascunde persoana respectivă. Mai periculoși decât oamenii secretoși sunt cei care se amăgesc singuri. Aceștia nu pot spune diferențele dintre adevăr și ficțiune. Scrisul lor de mână include bucle interioare de dimensiuni variate, pe partea stângă în interiorul literelor mici "O" și "A".

Mincinoșii adevărați scriu litera "O" într-un fel mult mai evident.
Aceștia combină buclele pe stânga și pe dreapta din literele mici "O" și "A". Iar buclele interioare mai mari reprezintă un semn al mincinoșilor patologici.

2. Literele de tipar


Literele de tipar folosite excesiv, potrivit grafologiei, pot reprezenta indiciul care ne ajută să recunoaștem o persoană care nu este confortabilă să dezvăluie informații despre sine. Lipsa legăturii dintre litere arată refuzul sau incapacitatea de a se raporta la un nivel interpersonal în interacțiunea cu alte persoane.
Acesta este, de asemenea, un simptom caracteristic al personalității psihotice. Așa că, dacă ai un nou partener, o nouă poziție într-o companie sau nu știi cât de onest este proprietarul locuinței în care stai cu chirie, ai putea acorda mai multă atenție felului în care aceste persoane scriu de mână.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod