Cum ar trebui să te vopsești în funcție de personalitate?

În momentul în care te hotărăști să te vopsești, te gândești ce culori de păr sunt în tendințe în sezonul respectiv sau cum poți alege culoarea de păr perfectă pentru tenul și ochii tăi.
Însă știai că te poți vopsi și în funcție de personalitate? Culoarea părului poate transmite mai multe detalii despre personalitatea fiecărei persoane decât credeai. Iată cum ar trebui să te vopsești în funcție de personalitate!

Cum să alegi culoarea părului potrivită personalității tale


Femeile cu un caracter puternic


Femeile alfa își depășesc competiția întotdeauna, fie că este vorba despre viața personală sau cariera lor. Cu toate că o femeie cu un caracter puternic poate fi egoistă uneori, aceasta știe ce vrea și cum poate obține acel lucru.
Iar culoarea părului reprezentativă pentru acest tip de femeie este castaniu cu tendințe roșiatice.

Femeile supraviețuitoare


Cu toate că acestea pot lega prietenii cu femeile alfa, nu sunt genul spontan. Femeia supraviețuitoare poate fi ușor meschină, însă nu va risca deloc când vine vorba de carieră și iubire. Femeile din această categorie pot alege o culoare de păr clasică, precum ciocolatiu închis. 

Femeile pragmatice


Femeile pragmatice sunt extrem de analitice. Acestea sunt reginele neîncoronate ale logicii și vor pune întotdeauna întrebări care necesită răspunsuri concrete.
Femeile pragmatice apreciază prietenii și partenerul care sunt sinceri întotdeauna. Aceste femei sensibile ar trebui să-și vopsească părul maro cenușiu.

Femeile naturale


Modul de viață al acestor femei debordează de frumusețe interioară. Acestea sunt determinate să reușească în viață, însă sunt și extrem de talentate. Femeile naturale au o viață echilibrată și un set de valori bine stabilit. După cum o spune și denumirea acestor femei, culoarea părului aleasă în acest caz ar trebui să fie naturală. 

Femeile pline de energie


În timp ce unele femei cu o astfel de personalitate sunt adevărați visători creativi, altele nu suportă să li se spună ce trebuie să facă. Nici nu vor urma regulile stabilite de alte persoane.
Femeile acestea sunt vibrante și vor aduce întotdeauna o viziune unică oricărui proiect la care lucrează, indiferent dacă este vorba de muncă sau viața personală. Aceste persoane dinamice ar trebui să-și vopsească părul cu ajutorul tehnici balayage, cu tente aurii sau culori pastel, pentru a exprima perfect energia pe care o au tot timpul.

Femeile optimiste


Atunci când vine vorba de carieră și prietenii, femeile acestea au o perspectivă incredibil de pozitivă. Sunt dispuse să exploreze diferite oportunități și să își sprijine întotdeauna prietenii care au avut o zi proastă.
Culoarea părului perfectă pentru aceste femei este blond miere.

Tu cum alegi să te vopsești în funcție de personalitate?
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod