Şi bărbaţii simulează orgasmul

După ce am citit mai multe studii referitoare la orgasmul la femei şi am aflat că aproape trei sferturi din ele au mimat orgasmul, cel puţin o dată, acum aflu că 25% dintre bărbaţi au simulat, cel puţin o dată, orgasmul.
După ce am citit mai multe studii referitoare la orgasmul la femei şi am aflat că aproape trei sferturi din ele au mimat orgasmul, cel puţin o dată, acum aflu că 25% dintre bărbaţi au simulat, cel puţin o dată, orgasmul. Aşa că nu văd de ce ei ar avea motive să se simtă prost atunci când iubitele lor o fac, nu-i aşa? Iată, încă un mit distrus, prin urmare şi bărbaţii îşi păcălesc partenerele...

 
Proporţiile sunt, într-adevăr, diferite: în urma cercetării la care au participat 200 de studenţi s-a descoperit că 25% dintre bărbaţi şi 50% dintre femei au mimat, cel puţin o dată, orgasmul. Principala motivaţie? Dorinţa de a nu răni sentimentele partenerilor.
 
Dacă te numeri prin "farsori", poate că ar fi mai bine să cauţi metode pentru a rezolva problema acestui "mimat".
Poate problema nu este numai la tine, poate este şi la el sau poate este la amândoi, ca întreg. Comunicaţi mai mult şi mai des! Vei simţi că cum veşi atinge orgasmul...
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • remus pe 30 Sep 2012, 17:45
    Intrebare

    de ce dracu trebuie sa strangi in maini mereu asternuturile cand ai orgasm, nu inteleg care e faza de ce nu poti sa o prinzi pe ea/el si sa ii strangi o incheietura, curu sau alte treburi? e mai sexy cu o bucata de material ?

    0
    0

  • miks pe 29 Ian 2011, 01:25
    prostii

    Cum poate fi asa ceva??? Barbatul sa simuleze... este o prostie... la barbat orgasmul este rezultatul ejacularii si de asta toti stiu... deci, daca nu este ejaculare, nici de orgasm nu poate fi vorba... Alx... daca ejaculezi fara sa simti orgasm... poate ar fi normal sa consulti medicul...??!!!

    0
    0

  • Alx pe 20 Nov 2010, 12:44
    Foarte simplu simuleaza

    Mi s-a intamplat de 10 ori maxim sa simulez.. Ejaculezi si nu simti nimic... Ideea e ca poti sa faci sex in continuare ptr ca penisul ramane tare

    0
    0

  • bibi pe 13 Nov 2010, 19:20
    hmmmm

    exact la asta ma gandeam si eu..inca n-am gasit raspuns...

    0
    0

  • elenush05 pe 13 Nov 2010, 16:27
    femeie vs barbat

    ok.. femeia simuleaza si o poate face ani la randul pentru ca unii barbati nu-si dau seama. dar barbatul? cum poate el simula un orgasm ?trebuie sa existe o erectie urmata de ejaculare.repet:cum poate mima acest lucru?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod