Sex. Iubit frumos, dar plictisitor în pat? 8 sfaturi ca să devină amant pasional

Preludiul durează mai puţin de cinci minute şi în timpul partidelor de amor nu face niciun efort pentru a te surprinde cu o mişcare nouă sau cu gesturi romantice? Dacă sunteţi de ceva timp împreună şi partidele de sex se desfăşoară mecanic, trebuie să iei măsuri. Există câteva lucruri pe care le poţi face pentru a salva relaţia şi pentru a aduce pasiunea în pat. Încearcă-le!

Vorbeşte cu el despre asta
Încearcă să aduci în discuţie problema, însă într-un mod delicat, pentru a nu-i răni orgoliul. Oferă-i câteva sugestii de mişcări pe care ţi-ai dori să le încercaţi, iar apoi puteţi duce discuţia la un alt nivel. Poate are o părere greşită despre ce îţi doreşti în dormitor, aşa că este mai bine să-i spui exact ce înseamnă o partidă de sex reuşită pentru tine. Dacă ţi-este greu să găseşti momente pentru discuţii intime, poţi profita de scenele sexy de la TV.

Fii profesoara lui de sex
Niciun bărbat nu-şi doreşte să ştie că nu îşi satisface pe deplin iubita în pat. Aşa că dacă nu ai parte de cel mai înţelegător iubit, îl poţi conduce spre partida de sex dorită fără a folosi prea multe cuvinte. Secretul este să-i predai lecţiile de sex chiar în pat, în timpul actului. Îndrumă-l spre poziţiile sau mişcările dorite şi recompensează-l cu gemete fierbinţi.

Discută deschis despre fanteziile tale
Înainte de culcare sau într-o dimineaţă leneşă vorbeşte deschis despre fanteziile tale şi provoacă-l să ţi le împărtăşească şi pe ale lui. Nu numai că astfel veţi alunga rutina din viaţa intimă, dar discuţiile despre fanteziile sexuale pot fi foarte incitante şi pot duce la partide de amor fierbinţi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod