Dan Bittman, despre iubirile lui: „Cu Tania Budi a fost dragoste cu năbădăi, Mihaela Rădulescu a fost sport”

Cântăreţul în vârstă de 53 de ani a dezvăluit amănunte picante despre iubirile lui, în timp ce filma cel mai recent videoclip al său, pentru piesa "De câte ori să te iubesc".
"Ce sunt acum sunt datorită femeilor pe care le-am întâlnit în viaţa mea… De la Tania Budi am învăţat, în primul rând, că o dragoste poate să sfârşească şi într-o prietenie. A fost o dragoste cu năbădăi şi cu scântei. Totuşi, cred că ambii am avut multe de învăţat din relaţia aceea. Ea a învăţat că nu poate să mă ţină într-un loc, eu am învăţat că o dragoste pornită ca o joacă poate să ajungă foarte serioasă”, a mărturisit Dan Bittman, potrivit OK Magazine.

Dan Bittman a vorbit şi despre Mihaela Rădulescu, cu care a avut o relaţie în anii '90.
"Mihaela a fost sport, cum îi place ei. Dacă putea să sară din stratosferă, Mihaela Ră­dulescu de atunci o făcea", a spus el.

"Asta înveţi de la femei, inteligenţa. Au o inteligenţă pe care noi, (n.r. bărbații), şi dacă o avem, nu ştim s-o practicăm. Suntem mai trufaşi. Noi mergem la război, ele ştiu să aplaneze conflictele", a adăugat Bittman.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • florentina pe 20 Mai 2015, 10:21
    prostie cat casa

    Ce bine ar fi daca si femeile ar putea spune ce nu s-a putut in relatie, ce n-a mers, ce nu functioneaza, ele tin pt ele ca sa mearga o relatie, sa functioneze o familie. Cat esti de penibil Dan Bitman. Daca la varsta ta ai ajuns sa arunci cu pietre. Bine ca femeile destepte scapa de astfel de barbati ca voi. Rusine. Pentru muzica nota 8, pentru ca barbat in viata ai 0 din partea mea.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod